Pudelek pisze:Wielka Polska Katolicka.
Tak będzie wyglądał raj.
Sami katolicy.
ps:
...tu piszą.
Pudelek pisze:Wielka Polska Katolicka.
Tak będzie wyglądał raj.
Wielka Polska Katolicka.
Tak będzie wyglądał raj.
sprocket73 pisze: Ja to rozumiem tak, że każda z zakonnic idzie do swojej celi i tam po brewiarzu... albo przed... w sumie to nie ma znaczenia, używają parówki w celu masturbacji.
.
telefon 110 pisze:Rozpisujesz się dużo, ze znawstwem i często na temat masturbacji.
sprocket73 pisze:widać jestem ekspertem
ceper pisze:Na pierwszy ogień 90% pasożytów-wybrańców narodu, wszak to osoby niepełnosprawne lub cwaniacy, zwłaszcza z hobby globtrotera. Obecnie osoba, która nie żyje godnie (kryteriów niegodności nie zdefiniowano) musi cierpieć męki Tantala, bo nie ma wyboru innej drogi życia.
telefon 110 pisze:".....Ruszymy z posad bryłę świata,
Dziś niczem — jutro wszystkiem my!"
ceper pisze: Jako przyczynę "awarii" podejrzewam postarzanie sprzętu przez producenta, by sprzęt nawalił po upływie gwarancji + kilka miesięcy. Udowodnione zostało to np. znanemu producentowi smartfonów, by po kilku latach spowalniał działanie - to samo podejrzewam na swym staruszku Samsung S5 - nowsze modele uważam za badziewie, zaś ów czasem muli z pół minuty (jestem cierpliwy).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości