Roast
Uwaga. Wpis ma charakter prześmiewczy.
ceper ostatnio w ceperboxie narzekał, że nudą z forum wieje. Pozwolę sobie się nie zgodzić. Godzina 23:30 do 0:30 każdego dnia. Na forum wpada gość, wymiata wszystkie rebusy i zagadki czasami dołącza się do tego Wiolcia, której wzmożona aktywność wypada w sposób losowy w ciągu całego dnia pod warunkiem, że nie gotuje obiadu. Po czym do okolic godziny 3:30 jest względny spokój. Kiedy to z nieoczekiwaną zagadką wpada sokół, dodam, że zagadką na którą nikt, podkreślam, nikt nie zna odpowiedzi przez kolejne dwa dni Po piątej rano aktywuje się na chwilę Adrian17 lecz po pierwszej porażce w odgadywaniu "jakie to schronisko" znika na chwil kilka Kiedy od poniedziałku do piątku w Żywcu rozpoczyna się ciężki urzędniczy dzień roboczy mamy czasami serię zagadek tatrzańsko-historycznych, co nie zmienia faktu, iż na odpowiedź "tak, zadajesz" trzeba czasami wyczekiwać z utęsknieniem pół miesiąca To tak na marginesie obserwacji socjologicznych vidraru
Jednak ta aktywność nocna jest dla mnie największym zaskoczeniem.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Uqq-PDIS2Y0[/youtube]
Ciąg dalszy nastąpi
ceper ostatnio w ceperboxie narzekał, że nudą z forum wieje. Pozwolę sobie się nie zgodzić. Godzina 23:30 do 0:30 każdego dnia. Na forum wpada gość, wymiata wszystkie rebusy i zagadki czasami dołącza się do tego Wiolcia, której wzmożona aktywność wypada w sposób losowy w ciągu całego dnia pod warunkiem, że nie gotuje obiadu. Po czym do okolic godziny 3:30 jest względny spokój. Kiedy to z nieoczekiwaną zagadką wpada sokół, dodam, że zagadką na którą nikt, podkreślam, nikt nie zna odpowiedzi przez kolejne dwa dni Po piątej rano aktywuje się na chwilę Adrian17 lecz po pierwszej porażce w odgadywaniu "jakie to schronisko" znika na chwil kilka Kiedy od poniedziałku do piątku w Żywcu rozpoczyna się ciężki urzędniczy dzień roboczy mamy czasami serię zagadek tatrzańsko-historycznych, co nie zmienia faktu, iż na odpowiedź "tak, zadajesz" trzeba czasami wyczekiwać z utęsknieniem pół miesiąca To tak na marginesie obserwacji socjologicznych vidraru
Jednak ta aktywność nocna jest dla mnie największym zaskoczeniem.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Uqq-PDIS2Y0[/youtube]
Ciąg dalszy nastąpi
Ostatnio zmieniony 2018-03-05, 22:53 przez darkheush, łącznie zmieniany 3 razy.
U mnie koło trzeciej jest aktywność co drugi tydzień jak wracam po nocce i sacze piwko przy telefonie. Zagadki w nocy raczej nie zadam bo z telefonu nie umiem.... Ale spokojnie, ten tydzień mi lecą popoludniowki więc w nocy mam inne zajęcia.
Co jednak godne zauważenia, ogólnie podniosła się frekwencja i aktywność. I to cieszy.
Co jednak godne zauważenia, ogólnie podniosła się frekwencja i aktywność. I to cieszy.
Roast
Skoro to moje przemyślenia to jedziemy...
Raz w miesiącu pojawia się RobertJ, ale chyba tylko po to, żeby zaprezentować zdjęcia, które i tak wygra w danym miesiącu... Następnie mamy wyciek z reaktora, czyli hurtem wrzucone kilka z rzędu relacje ness opatrzone pięknymi zdjęciami, nieważne, czy robione ze szlaku, z helikoptera, czy z podpórki na ramieniu policjanta... Przy okazji ważnych wydarzeń sportowych uruchamia się nadworny Szaranowicz forum, czyli Vision (przynajmniej mówi do rzeczy) a przy jego boku, pomiędzy zmianą pieluch za Babiarza robi bton1, jak ma więcej luzu to produkuje i zgaduje zjebane rebusy Regularnie dzięki bubie poznajemy malowniczość wszelakiego szmelcu, dziadostwa, abstrakcji i rozpierdolnika z wszelkich szczekających dupami odludzi naszego świata... Apropos psów - co jakiś czas forum głosi o dokonaniach NadPsów z wybitnymi osiągnięciami wspinaczkowymi, karmionych bez wątpienia nie tylko kradzioną kiełbasą, ale pewnie gumijagodami. Przyznaj się sprocket73... Na to wszystko czasami "rzuca swoim okiem" włodarz... Natomiast jak chmura deszczowa pojawia się nie wiadomo skąd i kiedy laynn - tu pokropi, tam zagrzmi, wiceprezes Pantokrator Co jakiś czas wybuchnie jakiś trotyl.
Cd może nastąpić. Chyba, że ktoś ma ochotę się zemścić Proszę bardzo.
Skoro to moje przemyślenia to jedziemy...
Raz w miesiącu pojawia się RobertJ, ale chyba tylko po to, żeby zaprezentować zdjęcia, które i tak wygra w danym miesiącu... Następnie mamy wyciek z reaktora, czyli hurtem wrzucone kilka z rzędu relacje ness opatrzone pięknymi zdjęciami, nieważne, czy robione ze szlaku, z helikoptera, czy z podpórki na ramieniu policjanta... Przy okazji ważnych wydarzeń sportowych uruchamia się nadworny Szaranowicz forum, czyli Vision (przynajmniej mówi do rzeczy) a przy jego boku, pomiędzy zmianą pieluch za Babiarza robi bton1, jak ma więcej luzu to produkuje i zgaduje zjebane rebusy Regularnie dzięki bubie poznajemy malowniczość wszelakiego szmelcu, dziadostwa, abstrakcji i rozpierdolnika z wszelkich szczekających dupami odludzi naszego świata... Apropos psów - co jakiś czas forum głosi o dokonaniach NadPsów z wybitnymi osiągnięciami wspinaczkowymi, karmionych bez wątpienia nie tylko kradzioną kiełbasą, ale pewnie gumijagodami. Przyznaj się sprocket73... Na to wszystko czasami "rzuca swoim okiem" włodarz... Natomiast jak chmura deszczowa pojawia się nie wiadomo skąd i kiedy laynn - tu pokropi, tam zagrzmi, wiceprezes Pantokrator Co jakiś czas wybuchnie jakiś trotyl.
Cd może nastąpić. Chyba, że ktoś ma ochotę się zemścić Proszę bardzo.
Ostatnio zmieniony 2018-03-06, 13:20 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie, jaki by nie był tekst, jak Dżemem posmaruje, to i tak każdy przełknie
Ostatnio zmieniony 2018-03-06, 05:44 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
darkheush pisze:Jednak ta aktywność nocna jest dla mnie największym zaskoczeniem.
Ty tam lepiej powiedz, co Wy tam na noc bierzecie, że takie teksty piszecie?
vidraru pisze:Przy okazji ważnych wydarzeń sportowych uruchamia się nadworny Szaranowicz forum, czyli Vision
A co do tego, to tak mi się przypomniało, że w sumie moja pierwsza książka jaką w życiu przeczytałem, poza jakimiś bajkami, od dechy do dechy, to było to:
https://allcollect.pl/pl/p/Mala-encyklo ... i8QAvD_BwE
Dobrze, że to Mała Encyklopedia, bo od dużej mogłoby mi się bardziej udzielić. A tak to tylko przeszło 1000 stron. Sportów tam było opisanych wiele, w połowie z nich i tak nie wiedziałem o co chodzi ale i tak czytałem.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.
Wiolcia pisze:
A co dziś na obiad? Bo moja kura domowa szuka inspiracji na jutro
Ostatnio zmieniony 2018-03-06, 14:52 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:Dobromił pisze:Piękne podsumowanie działalności forumowiczów.
Ale o nas zapomnieli.
Może mają ustawionego ingnora na nasze smogowe postacie.....
Po prostu zza tego smogu Was nie widać, to i zapomnieli... Na pocieszenie piosenka. Taka o zielonej nieskażonej naturze: https://www.youtube.com/watch?v=dP9Wp6QVbsk
Ostatnio zmieniony 2018-03-06, 18:52 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 3 razy.