To wiedziałem i bez zaglądania w statystyki.Piotrek pisze:Zerknąłem na te statystyki i wychodzi, że strasznie dużo pierdzielę na forum Więcej bredzi tylko Dobromił.
Na podium nie będzie mi łatwo wskoczyć. Trzeba jeszcze popracować nad jakością.
To wiedziałem i bez zaglądania w statystyki.Piotrek pisze:Zerknąłem na te statystyki i wychodzi, że strasznie dużo pierdzielę na forum Więcej bredzi tylko Dobromił.
ceper pisze:Statystyki odwiedzin na forum czasem wprowadzają w błąd. Jeśli zaloguje się na chwilę i ponownie uczynię to za 2 godziny (czyli pojawiam się i znikam), to widzę, że jestem zalogowany 2 godziny zamiast 2 minut.
Gdybyś miał wątpliwości co do względności upływu czasu, to spędź godzinę w kamieniołomie oraz godzinę w kinie, a przekonasz się, że kilogram żelaza jest cięższy od kilograma pierza.Tępy dyszel pisze:Widocznie lata bełchatowskie innymi, niż powszechnie, regułami się rządzi
Piotrek pisze:...mianowicie dotyczy możliwość kasowania(przenoszenia) niechcianych postów przez autora wątku (poza codziennymi) do śmietnika....
Zły pomysł. Wiało by wtedy w większości tematów nudą i sztywnym gorsetem, a tak...wszystko toczy się na luzie
Widziałeś lodówkę i zapasy na gorsze czasy, więc mam trochę do roboty.Pudelek pisze:Złoty środek na zaparcia cepra jest mile widziany.
Pudelek pisze:w przypadku zgłoszenia uwagi czasem zarządztwo działało
ceper pisze:Rozchodziło mi się głównie o relacje wielodniowe poprzecinane różnymi wpisami, które mogą być uciążliwe dla nowych czytelników. Ładnie wygląda cała relacja spójna, zaś dopiero potem dyskusja.
Dobromił pisze:Tak konkretnie - kto za co odpowiada, do kogo można pisać, kogo można opierdolić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość