Kiedy planujesz wycieczkę
Kiedy planujesz wycieczkę
Ludziska, Wy też tak czasem macie???
- sprocket73
- Kontakt:
Pomysł pada zwykle około czwartku, piątku. Następnie w aucie ( w sobotę lub w niedzielę ) ustalamy cel. Długotrwałe przygotowania, pytania na forum, szykowanie szlaków, rozrywanie szat, pytania o pogodę, itp uważam za zbędne, dziecinne, nieprofesjonalne, infantylne i prowadzące na manowce.
P.s.
P.s.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Dokładnie, więcej zawracania gitary, niż konkretów. Zresztą ja takich osobników, z kilometra wyczuwam Wiem od razu, że i tak i tak nigdzie nie pojadą. Takich cieszy sam fakt, że coś tam może planują. A to, że nic z tego nie będzie, to już nie ważne.Dobromił pisze:Pomysł pada zwykle około czwartku, piątku. Następnie w aucie ( w sobotę lub w niedzielę ) ustalamy cel. Długotrwałe przygotowania, pytania na forum, szykowanie szlaków, rozrywanie szat, pytania o pogodę, itp uważam za zbędne, dziecinne, nieprofesjonalne, infantylne i prowadzące na manowce.
P.s.
maurycy pisze:Ludziska, Wy też tak czasem macie???
to powinno być "kiedy planowałeś zlot na chimalajowym"
Co do wycieczek tak nie mam - nie jeżdżę z osobami przypadkowymi, wszyscy lecący w c...a zostali dawno odstawieni do kąta, więc jeśli coś się wysypie to już naprawdę musi być istotny wypadek losowy
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
hm... nie czułem się wtedy żadnym pierwszym organizatorem . Tak więc z mojej strony nie szło to na 100 procent.Pudelek pisze:maurycy pisze:Ludziska, Wy też tak czasem macie???
to powinno być "kiedy planowałeś zlot na chimalajowym"
Ale to już przerabialiśmy, obecny temat leci po ogólnych ciekawych przypadkach
Tak też było pod Bereśnikiem
Mocne postanowienie poprawy i pokuta wskazana
Edit: zapomniałem jeszcze o Potrójnej - też mnie nie było - mam czego żałować
Mocne postanowienie poprawy i pokuta wskazana
Edit: zapomniałem jeszcze o Potrójnej - też mnie nie było - mam czego żałować
Ostatnio zmieniony 2016-05-24, 22:05 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
TNT'omek pisze:Może stwierdzili, że towarzystwo jest za mało pijące?
Prawdziwy turysta nie pije. Prawdziwy turysta planuje.
P.s. Przyznam się bez bicia - w tym roku zaplanowalem jeden, dłuższy wyjazd - do Słowenii. Reszta tworzy się z dnia na dzień
sokół pisze:Nie no, pierwszy zlot Chimalajowców to się nawet udał - piszę o tym gorczańskim.
Ostatni, jedyny na którym byłem, mimo braków w Top Ten Forum, też całkiem się udał
Ostatnio zmieniony 2016-05-27, 13:11 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:Planowany wycof - no to jest mocne
"Planowany wycof nie przynosi ujmy".