telefon 110 pisze:Rodak Fritzla i kanclerz Austrii
a wspomniał o tym rodak Wesołowskiego
w sumie zarzuty Austriaków brzmią zabawnie, biorąc pod uwagę, że sami nalegają, aby nielegały jechały dalej, do Niemiec
telefon 110 pisze:Rodak Fritzla i kanclerz Austrii
Krzyś66 pisze:http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/stonehenge-razy-pietnascie-niezwykle-odkrycie-naukowcow,1458384.html?playlist_id=12681
Kuźwa chcą nam zabrać nasze pięć minut ze złotym pociągiem
Pudelek pisze:naprawdę sądzisz, że nagle zaczęliby turyści przyjeżdżać zobaczyć kilka kamieni i puchary lejkowate? Złoty Pociąg to co innego, II wojna światowa jest popularna, ale i tak ściągnie to co najwyżej tych z wykrywaczami metali i łopatami, a nie przeciętnego turystę...
Basia Z. pisze:Nie wiem czy byłeś w "Karpackiej Troi" ale tam na podstawie wykopalisk (tej samej kultury co w Maszkowicach) zrobiono skansen archeologiczny i nieźle się to kręci. Latem mniej więcej co dwa tygodnie są różne pokazy, rekonstrukcje itd. a grup też przyjeżdża dość sporo.
Pudelek pisze:Basia Z. pisze:Nie wiem czy byłeś w "Karpackiej Troi" ale tam na podstawie wykopalisk (tej samej kultury co w Maszkowicach) zrobiono skansen archeologiczny i nieźle się to kręci. Latem mniej więcej co dwa tygodnie są różne pokazy, rekonstrukcje itd. a grup też przyjeżdża dość sporo.
nie byłem i zastanawiałem się nawet czy tam jeszcze w tym tygodniu nie zajrzeć, ale odrzuca mnie konieczność łażenia z przewodnikiem, a przynajmniej według cennika istnieje tylko taka możliwość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości