http://www.dwagroszki.pl/p_ma_jebel_toubkal.htm
Ps. Relacja już na nowej stronie, na którą powoli się przenosimy. Wiele na niej jeszcze nie ma, ale usilnie nad tym pracujemy
Ps2. Podziękowania dla forowicza Vlado za górskie wskazówki
Pudelek pisze:jaki koszt noclegu w schronisku?
Piotrek pisze:Pomysłowo na stronie zrobiliście "Palcem po mapie"
Vlado pisze:Czyli się udało?;)
Wiolcia dawaj ciąg dalszy, bo mnie ciekawość zżera;)
Atlas jest przepiękny, za każdym razem nie mogę się nagapić:)
Wiolcia pisze:105 dirhamów od osoby w wieloosobowej sali (1 dirham to ok. 40 groszy). Są zniżki dla górołazów z kartami klubów wysokogórskich. Obiadokolacja po 70 dirhamów od osoby. Śniadania nie braliśmy.
Pudelek pisze:Wiolcia pisze:105 dirhamów od osoby w wieloosobowej sali (1 dirham to ok. 40 groszy). Są zniżki dla górołazów z kartami klubów wysokogórskich. Obiadokolacja po 70 dirhamów od osoby. Śniadania nie braliśmy.
a jak się to ma to ogólnych cen w tym kraju?
Tatraman pisze:Ale ja upierdliwy jestem jeśli chodzi o kwestie oczywiste, dlatego zapytam: odpoczynek na siedząco podczas podejścia? Toż to niepotrzebna strata sił!
Tym razem poszło, ale następnym może zaważyć o sukcesie. Którego życzę.
Vision pisze:Pięknie, pięknie.Gratulacje wysokości i nowej strony.
![]()
PS: Śnieg w Afryce tak trochę jakoś dziwnie wygląda, tzn. nie kojarzy mi się z Afryką.
Wiolcia pisze:pyszne, słodkie arbuzy!
Wiolcia pisze:Gdzieś na końcu tej doliny będzie schronisko.
Wiolcia pisze:Szczyt udało zdobyć się w dwa dni, dziś też chcemy zejść do Imlilu i wrócić do Marrakeszu
Wiolcia pisze:Następnym razem? Hmm, jakoś nie mam parcia na zdobywanie coraz wyższych gór. Ta była łatwa i planowana przeze mnie, ale kolejnych na razie nie mam w planie.
Vlado pisze:Wiolcia pisze:pyszne, słodkie arbuzy!
A na świeże figi się załapaliście?;)
Vlado pisze:Mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to, że pozwoliłem sobie nazwać szczyty, które się przed Wami odsłoniły?;)
Vlado pisze:Wiolcia pisze:Następnym razem? Hmm, jakoś nie mam parcia na zdobywanie coraz wyższych gór. Ta była łatwa i planowana przeze mnie, ale kolejnych na razie nie mam w planie.
Mimo wszystko życzę powrotu i odwiedzenia wielu kolejnych wierzchołków;)
Vlado pisze:Bardzo lubię czytać Twoje relacje.
I czekam z niecierpliwością na część pustynną:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości