Witam , pierwszy raz od dnia wypadku powróciłem pod ścianę która mnie pokonała i sprawiła tyle cierpienia . Wybierałem się na Gerlacha ale że na razie w Tatrach jest jeszcze kupa śniegu więc Król musi poczekać i przyjąć mnie kiedy indziej na audiencji .
Jednak tym razem nie miałem w głowie wspinaczki , obszedłem Sokolice na około i po jakimś czasie znalazłem się na jej szczycie .
Reszta fotek w linku : https://plus.google.com/photos/10338123 ... 9500355489 . Dziękuje za uwagę .
Come back urwisa czyli Sokolica wreszcie zdobyta
- Tatrzański urwis
Tatrzański urwis pisze:która mnie pokonała i sprawiła tyle cierpienia
Nie zapominaj, że nam też nie było łatwo o tym czytać ...Tatrzański urwis pisze:obszedłem Sokolice na około i po jakimś czasie znalazłem się na jej szczycie
Warto się uczyć na cudzych błędach, skałki wyglądają kusząco, więc może i ja zawitam tam na rowerze - da się wjechać na skróty obok kolegi w białym kasku?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- Tępy dyszel
Tatrzański urwis pisze:ale że na razie w Tatrach jest jeszcze kupa śniegu więc Król musi poczekać i przyjąć mnie kiedy indziej na audiencji
Jak chcesz, to potrafisz nie zrobić i napisać z sensem
Co do wycieczki - wzorowo wyciągnięte wnioski.
Okazuje się, że na Sokolicę można wejść dużo prostszym sposobem niż poprzednia próba Tatrzańskiego Urwisa.
Urwis - skałki do ,,urwisowania" na małą skalę, są też pokazane tu:
06042015r-zamek-ogrodzieniec-vt2200.htm
P.s. Masz zdjęcia jeszcze w mniejszej rozdzielczości ?
Tępy, wciśnij sobie dwa klawisze jednocześnie (Ctrl i "minus" z klawiatury numerycznej), to zostaniesz oświeconyTępy dyszel pisze:P.s. Masz zdjęcia jeszcze w mniejszej rozdzielczości ?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- Tatrzański urwis
Za jakiś czas tam wrócę ale już ze szpejembuba pisze: "co nas nie zabije to nas wzmocni"
Jak wyżej .buba pisze:"do trzech razy sztuka"
Jestem wielce rad za waszą troskęceper pisze:Nie zapominaj, że nam też nie było łatwo o tym czytać ...
Da się ale od drugiej strony .ceper pisze: da się wjechać na skróty obok kolegi w białym kasku?
Za jakiś czas tam zawitam .Tępy dyszel pisze:Jak chcesz, to potrafisz nie zrobić i napisać z sensem
To prawda można , tyle że jak dla mnie jest za bardzo płasko i nudno , taki spacerek no ale taki już jestem , ogień musi być .Tępy dyszel pisze:na Sokolicę można wejść dużo prostszym sposobem niż poprzednia próba Tatrzańskiego Urwisa.
Zapisałem adres w kajeciku .Tępy dyszel pisze:Urwis - skałki do ,,urwisowania" na małą skalę, są też pokazane tu:
Nie mam .Tępy dyszel pisze:P.s. Masz zdjęcia jeszcze w mniejszej rozdzielczości ?
Prawie robi wielką różnicę Robercie a poza tym co to za przeżycie .R0BERT pisze:Na Sokolicę da się prawie autem wjechać,