http://www.podrozeduze.pl/wyjazdy/rtopping.htm
Ciąg dalszy nastąpi
laynn pisze:Buba czego chcesz, kiedy Ty ostatnio miałaś w Polsce taką???Wiolcia pisze: zimy - takiej na polską miarę, białej, śnieżnej i słonecznej
Pudelek pisze:w Sudetach śnieg leży nadal
buba pisze:Ty, to u was lepiej niz na Dolnym Slasku z ta zima!!! Wreszcie zrozumialam czemu wyemigrowalas tak daleko!!!
ceper pisze:Może i ja wyemigruję, bardzo ciekawe krajobrazy, których w Polsce nie uświadczy. Czy tam każdy swoje poletko musi ogrodzić kamieniem lub żywopłotem?
Wiolcia pisze:Za to wiatr tutaj daje w kość bardziej niż w Polsce, więc coś za coś.
laynn pisze:buba pisze:A fe! Ile mozna to biale swinstwo tolerowac????
Mi się marzy, taka zima ale z temperaturami minusowymi i śniegiem od początku grudnia do końca lutego.
Piszę to serio.

buba pisze:Wiolcia pisze:Za to wiatr tutaj daje w kość bardziej niż w Polsce, więc coś za coś.
Czyli cos jak Gruzja?
buba pisze:Bo piekno zimy w gorach do mnie nie przemawia ale jestem w stanie zrozumiec takie upodobanie.
buba pisze:Ale w sensie ze lubisz wstawac codziennie pol godziny wczesniej zeby odkopac i oskrobac auto,
buba pisze:czy lubisz spozniajace sie i wypadajace autobusy,
buba pisze:mieszanie nogami brunatnej solno-piaskowej kaszy
buba pisze:czy moze sliskie szosy i chodniki?
Wiolcia pisze:Gruzja z wiatrem mi się nie kojarzy. A Tobie dlaczego?
Wiolcia pisze:No co Ty, nie przemawia?? Błękitne niebo, oszronione drzewa i iskrząca się biel? Serio nie robi to na Tobie wrażenia??
Pudelek pisze:mieszanie to jest akurat przy roztopach, a nie przy prawdziwej zimie.
Pudelek pisze:nie wiem jak w Oławie, ale w miastach w których ja poruszam się komunikacją publiczną to się one spóźniają i wypadają niezależnie od pory roku, pogody, temperatury i warunków. Najbardziej to przy śniegu spóźniają się chyba pociągi, u autobusów to mniejszy problem. Przy nagłych atakach zimy to może coś się działo, ale dla sprawnego autobusu śnieg i np. - 10 nie jest żadnym problemem (tak samo jak dla przeciętnego człowieka bez problemów zdrowotnych)
Pudelek pisze:Wolę to niż mieszanie psich odchodów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości