buba pisze:jakies "szama", "herba"- tak mi sie skojarzylo z tym "chocho"
mi się to kojarzy z dźwiękami wydobywającymi się z ust gimnazjalistów
Pudelek pisze:buba pisze:jakies "szama", "herba"- tak mi sie skojarzylo z tym "chocho"
Pudelek pisze:buba pisze:jakies "szama", "herba"- tak mi sie skojarzylo z tym "chocho"
Dobromił pisze: Ale mam nieodparte wrażenie, że wielu uczestników tej akcji w takim "przeroście formy nad treścią" żyją na codzień. Ubranka, gadżety, survival w miejskiej dżungli, itd.
Leszek Tatry pisze:Po prostu trzeba do tego podejść z dystansem
Leszek Tatry pisze:Jest to temat na pewno wart dyskusji tylko czy akurat pod tym postem?
Dobromił pisze:Widzę , że temat szczytnego celu odzianego w infantylne szaty przechodzi w temat inny. Wydzielamy czy jedziemy tutaj dalej z koksem ?
Malgo Klapković pisze:Już przyzwyczaiłam się, że w wielu tematach są rozmowy nie na temat, a najwyraźniej Korona Warszawy nikogo nie interesuje Trudno, rozmawiajcie o polszczyźnie.
Leszek Tatry pisze:W całej tej dyskusji został zagubiony główny temat,
ak np. trekking, outdoor, basecamp, expedition, challenge.
Pudelek pisze:to jest zgodne z linią funkcjonowania tego forum, a właściwie administracji - nie ważne jaki burdel zrobił się w temacie, nie ważne czego dotyczył, ważne, żeby niczego nie przenosić, nie wycinać, bo to jest cenzura.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 48 gości