Kilka fotek :
Dziękuję za uwagę .
Ps . filacnów nie zaobserwowałem
Jeszcze link dla wytrwałych : https://plus.google.com/photos/10338123 ... 9951258961
Tatrzański urwis pisze:postanowiłem powrócić
Tatrzański urwis pisze:Jeszcze link dla wytrwałych
Ktoś kiedyś powiedział że upadamy po to żeby się podnieśćKapitan Bomba pisze: Padł, żeby wstać i powstać.
Mam w planach coś w Słowackich Wysokich nie koniecznie szlakowo ale o tymKapitan Bomba pisze: aż ,,strach" pomyśleć co będzie dalej
bo filanceria nie śpi Z tym będzie ciężko Piotrze bo nawet ten wypadek specjalnie mnie nie zmienił , ryzyko dalej mnie pociąga i nic na to nie poradzęPiotrek pisze: Szybko się pozbierałeś, wypadłoby teraz postarać się i utrzymać wśród całych
, myślałem że w psychice pozostanie jakiś ślad czy coś takiego ale nic z tych rzeczy.To mi było głupio i wstyd za to co zrobiłem i dalej jest , nie powinienem się tak zachować.ceper pisze:jeśli twa absencja była z mego powodu, to jestem za stary na zmianę poglądów, zaś z drugiej strony nie znałem ani jednej osoby uczestniczącej w imprezie - wtedy pisałem obiektywnie o subiektywnych odczuciach.
Przed wypadkiem się nigdy nie cofałem i teraz też tego nie zrobię pomimo bóluTNT'omek pisze:Gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu.
Się śmiaćTNT'omek pisze:.będą z Ciebie jeszcze ludzie
Jestem uparty jak osiołsokół pisze:Fajnie, że masz w sobie tyle siły i samozaparcia.
Był taki moment że mało brakowało a bym poleciał ale chwyciłem się skały , wiało jak jasny gwint .sokół pisze:I nie latałeś tym razem, tylko na nogach przeszedłeś trasę.
No ja też się cieszęsokół pisze:I fajnie, że znów tu jesteś, z nami.
Tatrzański urwis pisze:myślałem że w psychice pozostanie jakiś ślad czy coś takiego ale nic z tych rzeczy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości