Piotrek pisze:Można sobie zerknąć na dzisiejszą akcję
https://www.youtube.com/watch?v=-0moFZLXOjY
Wiecie jak na to się mówi. Wstrząsające
Piotrek pisze:Można sobie zerknąć na dzisiejszą akcję
https://www.youtube.com/watch?v=-0moFZLXOjY
buba pisze:Rozumiem ze ci protestujacy chca zobaczyc te konie w konserwach?
Pudelek pisze:proponuję, aby wszyscy obrońcy biednych, uciskanych, prawie głodujących górali wożących do Moka, pojechali do nich i zrobili każdemu loda!
Pudelek pisze:Te nieszczęsne konie to jeden z przykładów nadpazerności górali (wśród długiej listy ich negatywnych cen), powodujących, że do Zakopanego nie zaglądam i zaglądać nie będę
Pudelek pisze:Te nieszczęsne konie
Vision pisze: To że wielu ludzi gada tutaj o tym, że nie podobają im się akcje tych obrońców zwierząt, a wręcz są śmieszne, to nie znaczy że żal im górali.
Vision pisze:Po prostu chodzi mi o to, że protestować można, ale w jakiś normalny sposób a nie zabraniać na siłę komuś wykonywania legalnej pracy, bo to już jest łamanie prawa, czy się to komuś podoba czy nie.
Vision pisze:Wyobraź sobie, że ceper z kumplami, organizuje akcję stop picia alkoholu w górach, i wparowuje do schroniska w którym sobie sączysz piwko i zaczyna wyrywać Ci kufel z ręki, ciekawe co byś o nim pomyślał?
Vision pisze:A to, że jakaś baba sobie wymyśliła swoją propagandę, a paru ludzi to łyknęło i myśl tego zaczęło ustanawiać sobie swoje prawo, to już jednak lekkie przegięcie.
Skąd taki wniosek? Gadałeś z nimi, mówiły Ci o tym?
Pudelek pisze:koni Ci nie żal, górali Ci nie żal... normalnie robot!
Pudelek pisze:śmieszne to jest nieustanne najeżdżanie na tych protestujących (zapewne Ty jak i reszta znacie ich osobiście, jak i wielu innych ekologów, skoro wiecie co myślą, jedzą itp). Bo interesują ich tylko konie, a inne zwierzęta masowo zabijane nie, bo jedzą mięso, bo jak wiadomo, obrońca zwierząt musi być wegetarianinem, bo sprawy koni to błahostka, a powinno się głównie interesować ludźmi, bo są dymani w pracy i to im nie przeszkadza itd itd itd.
Pudelek pisze: ludziom maltretowane zwierzęta
Pudelek pisze:Pijąc piwo nie czynię nikomu krzywdy. Wożąc spasione dupsko wozem - niekoniecznie... porównanie chybione.
Pudelek pisze:"paru ludzi", to, jak na razie, psioczy na ekologów. Nie znałem osobiście nikogo, komu by się konie w tym miejscu podobały. Poznałem ich dopiero na tym forum. Człowiek uczy się całe życie.
Pudelek pisze:Nie znałem osobiście nikogo, komu by się konie w tym miejscu podobały.
Primo: mam znajomych, nie mam kumpli ani przyjaciół, bo byłbym zaszufladkowany do jakiejś grupy, a indywidualiście to nie przystoi.Vision pisze:Wyobraź sobie, że ceper z kumplami, organizuje akcję stop picia alkoholu w górach, i wparowuje do schroniska w którym sobie sączysz piwko i zaczyna wyrywać Ci kufel z ręki, ciekawe co byś o nim pomyślał?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości