Będę Wam machał z okna

Pudelek pisze: więc nie wiem czym się tu podniecać
Niezbadane są wyroki boskie, może nawet złe licho, a może tylko strasznie pofałdowany narząd ze skomplikowaną strukturą x neuronów, bo nie wszyscy muszą mieć żarówę.Dobromił pisze:Kto wie co w głowie cepra siedzi ...
ceper pisze:Chyba muszę się z wami zabrać i spróbować luksusów za 9 zł
ceper pisze:Chyba muszę się z wami zabrać i spróbować luksusów za 9 zł
ceper pisze: czy Potrójnej)
Staram się przywrócić normalność, więc nie będę sięgał miesiące wstecz, lecz tylko do dnia wczorajszego. Otóż jeden gieroj wrzucił wczoraj fotę, na której została uwidoczniona jego siła charakteru. Być może tej siły charakteru chciał spróbować także podczas wspinaczki i w jej efekcie obecnie użala się nad swym losem.TNT'omek pisze:z tą pozą nadętego bufona, wszystkowiedzącego biznesmena, mającego wszystkich ,albo większość rozmówców za nic, ludzie po prostu za Tobą... nie przepadają.
Raczej tak, sokół napisał wiersz, Tepy dyszel śle specjalne pozdrowienia, a i Dobromił znajdzie chwilkę, więc zabawa jest tu przednia.TNT'omek pisze:Czujesz się lubiany?
Wątpię, by ktoś się na moje majątki rzucił. Na tułaczkę zabieram tylko drobne i schodzoną odzież, więc uczyniłby mi tylko przysługę.Pudelek pisze:jednemu kiedyś gwizdnęli portfel, a nawet chyba buciory...
ceper pisze:Staram się przywrócić normalność
ceper pisze:TNT'omek napisał/a:
Czujesz się lubiany?
Raczej tak, sokół napisał wiersz, Tepy dyszel śle specjalne pozdrowienia, a i Dobromił znajdzie chwilkę, więc zabawa jest tu przednia.
ceper pisze:w spelunie (najczęściej taki standard bywa przy klubach sportowych pamiętających czasy PRL) za 30 zł oraz w Relaxie
TNT'omek pisze:ceper pisze:Chyba muszę się z wami zabrać i spróbować luksusów za 9 zł
Nie wiem czy chciałbym przebywać z Tobą w jednym namiocie czy na tej samej imprezie
Nie ,że Cię nie cierpię, w każdym razie nie na tyle ,żeby powiedzieć :"wydupczaj na drzewo", ale odnoszę wrażenie ,że z tą pozą nadętego bufona, wszystkowiedzącego biznesmena, mającego wszystkich ,albo większość rozmówców za nic, ludzie po prostu za Tobą... nie przepadają.
Masz podobne wrażenie? Czujesz się lubiany?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości