Z pamiętnika małego podróżnika.
Jestem za wprowadzeniem riksz na górskie szlaki. Nie wymagam zbyt dużo wygód.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Hej,
Jakieś specjalnie długie to one nie są, te dwie pierwsze to były tak max do godziny,
a w niedziele w sumie wyszło ok 9 km.
Co dalej? Na razie robimy takie wypady w stylu „partyzanckim”: dojazd autem jak najwyżej/najdalej się da + spacer 2/3 godziny i powrót (czas zależny od kondycji / humoru młodego / pogody / pór karmienia itp).
Pewnie będziemy atakować schroniska gdzie da się podjechać autem, zaatakujemy Białą Wodę w Małych Pieninach, jest w planie kilka dolinek w Niskim, a w późniejszym czasie dolinki tatrzańskie – o ile wózek sie nie rozpadnie (albo moje kolana - pchanie ok 25 kg ostro pod górę to jednak nie taka prosta sprawa hehe)
Jakieś specjalnie długie to one nie są, te dwie pierwsze to były tak max do godziny,
a w niedziele w sumie wyszło ok 9 km.
Co dalej? Na razie robimy takie wypady w stylu „partyzanckim”: dojazd autem jak najwyżej/najdalej się da + spacer 2/3 godziny i powrót (czas zależny od kondycji / humoru młodego / pogody / pór karmienia itp).
Pewnie będziemy atakować schroniska gdzie da się podjechać autem, zaatakujemy Białą Wodę w Małych Pieninach, jest w planie kilka dolinek w Niskim, a w późniejszym czasie dolinki tatrzańskie – o ile wózek sie nie rozpadnie (albo moje kolana - pchanie ok 25 kg ostro pod górę to jednak nie taka prosta sprawa hehe)
--------------
***///***
--------------
***///***
--------------
Taki wozek kupcie- to nawet z szutrowek bedzie mozna zejsc na bardziej wyboiste trakty!
a taki widzialam nawet na zywo
a taki widzialam nawet na zywo
Ostatnio zmieniony 2014-06-12, 10:40 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..