Dobromił pisze:Może Coldmanowi się wydaje, że szczyt Beskid ( 2 012 m ) jest w Beskidach
Skoro nawet Kościelec jest w Beskidach...
Dobromił pisze:Może Coldmanowi się wydaje, że szczyt Beskid ( 2 012 m ) jest w Beskidach
Sebastian pisze:Rower otwiera nowe możliwości niekoniecznie górskie. Jest w Polsce kilka rejonów wymarzonych na kilkudniowe trasy rowerowe: Suwalszczyzna, Kaszuby, Roztocze, Ponidzie, Podlasie. Pomyśl też o Rugii i niemieckim wybrzeżu Bałtyku między Rugią a Świnoujściem.
Coldman pisze:Sebastian pisze:Rower otwiera nowe możliwości niekoniecznie górskie. Jest w Polsce kilka rejonów wymarzonych na kilkudniowe trasy rowerowe: Suwalszczyzna, Kaszuby, Roztocze, Ponidzie, Podlasie. Pomyśl też o Rugii i niemieckim wybrzeżu Bałtyku między Rugią a Świnoujściem.
Powiem Ci, że zgadłeś Takie sobie niedawno nakreśliłem plany. Wiecie ja na wakacyjny wyjazd potrzebuje prawdziwej przygody, w tamtym roku mi tego zabrakło, było fajnie pod wieloma względami, ale nie było tej magii
Wiolcia pisze:Coldman pisze:Sebastian pisze:Rower otwiera nowe możliwości niekoniecznie górskie. Jest w Polsce kilka rejonów wymarzonych na kilkudniowe trasy rowerowe: Suwalszczyzna, Kaszuby, Roztocze, Ponidzie, Podlasie. Pomyśl też o Rugii i niemieckim wybrzeżu Bałtyku między Rugią a Świnoujściem.
Powiem Ci, że zgadłeś Takie sobie niedawno nakreśliłem plany. Wiecie ja na wakacyjny wyjazd potrzebuje prawdziwej przygody, w tamtym roku mi tego zabrakło, było fajnie pod wieloma względami, ale nie było tej magii
Green Velo to dobry wybór!
Ja ten szlak robiłam już pięć razy (za każdym razem inny odcinek), został mi jeszcze fragment z Elbląga do Wisztyńca, czyli sama północ, tam, gdzie planujesz jechać.. Bardzo lubię ten szlak, w ogóle to fajne tereny, więc chętnie poczytam, jak Ci tam było.
A że lubisz morze, to polecam też R-10 (Velo Baltica) wzdłuż wybrzeża. Też niezła przygoda, choć nadmorskie miejscowości w wakacje to niekiedy przepychanie się przez deptaki pełne ludzi. I zlewają się te wioski w jedno, bo wszędzie to samo na tych deptakach. Ale i tak warto.
A jak chcesz trochę górsko, to szlak wokół Tatr. Kiedyś może uda mi się go zrobić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości