kris75 pisze:Buba przestań polecać gościowi plecak który miał swoje 5 minut w latach 80-ddziesiątych .Weź czasem puknij się w czaszkę zanim coś napiszesz.
Polecam to z czego jestem zadowolona na wycieczkach, zwlaszcza ze gosciu pytal o cos niedrogiego i niekoniecznie do dzwigania ciezarow na dalekie wyprawy.
Jak ty masz ochote to polecaj zupelnie cos innego. Chyba wlasnie od tego sa fora i takie tematy aby kazdy opowiedzial co jemu dobrze sluzy.. A nie zeby kazdy pisal tylko to, co w tej chwili pisac wypada w danym towarzystwie...
Mnie ten plecak tez doradzil kolega i jestem mu wdzieczna. Czasem tez udalo mi sie od nieznajomych osob na forach dowiedziec jakis ciekawych sprawdzonych patentow, czasem wrecz zadziwiajacych w swojej prostocie, niekoniecznie popularnych i obecnie promowanych przez przemysl turystyczny.
Nie zamierzalam wywolywac wielkich dyskusji ani zlej atmosfery. Nie sądze tez ze ktorys moj post o plecaku kogos obrazil.. Moge wogole w tym dziale nie pisac skoro jest tylko jeden dobrze widziany nurt, a kazdy odbiegajaca od niego porada spotyka sie z oburzeniem.
Ostatnio zmieniony 2014-01-08, 19:27 przez
buba, łącznie zmieniany 4 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..