Peregrynacje z Mirkołakiem.
- Tępy dyszel
Nie od Milówki, od Ciśca bezszlakowo.Łączy się z papieskim i niebieskim z Milówki przed Prusowem.Też dośc widokowy i jak widziałem dość często uzywany.Tępy dyszel pisze:W zeszłym roku byłem pierwszy raz na Prusowie. Widoki zajebiste z podejścia. Wychodziłeś z Milówki ? Ten szlak papieski jest oznaczony z tamtej strony ?
Mirek pisze:Nie w czarnym, w szarym. Może to szarytka?
Taaa ...
Szarytki od lat chodzą w granatowych habitach. Charite - miłosierdzie. A nie szary kolor.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Wilczyński Szlak part.VII .V.Javornik..Ponieważ pierwsza wyprawa nie wyszła tak ja planowałem ponowiłem atak, tyle że od dupy strony czyli od Frenstat pod Radhostem.75 % trasy było bezszlakowo.
Pogoda była na tyle miła że mogłem na każdym spotkanym punkcie odpoczynkowym raczyć się kawa i wafelkiem.Słoneczko grzało a w lesie miły chłodek.Na stacyjce kolejowej można skorzystać z automatów zaopatrzeniowych( co skwapliwie wykorzystalem) z kawą,obok między peronami jest bar oblegany przez tambylcow co nie do pomyślenia jest u nas.Szybko pojęli żem przybysz z zagranicy.Ponarzekalismy na psie czasy, czS szybko mija i trzeba pożegnać miłych gospodarzy bo megafon wieści przyjazd mego s ynobusu.To bybylo tyle na dziś.
Pogoda była na tyle miła że mogłem na każdym spotkanym punkcie odpoczynkowym raczyć się kawa i wafelkiem.Słoneczko grzało a w lesie miły chłodek.Na stacyjce kolejowej można skorzystać z automatów zaopatrzeniowych( co skwapliwie wykorzystalem) z kawą,obok między peronami jest bar oblegany przez tambylcow co nie do pomyślenia jest u nas.Szybko pojęli żem przybysz z zagranicy.Ponarzekalismy na psie czasy, czS szybko mija i trzeba pożegnać miłych gospodarzy bo megafon wieści przyjazd mego s ynobusu.To bybylo tyle na dziś.
Ostatnio zmieniony 2023-08-26, 12:43 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wilczyński Szlak part.VIII.oj nie lubią mnie Święci Bracia Oj nie.Druga w tym roku wizytą i zonk.Zresztą nie dziwię się bo jakoś moje ścieżki i kościoła ni mogą się zejść.
Jedynym minusem takiej pogody było to że nie było gdzie sucho dupy usadzic na małe co nieco oraz miejscami duże ilości błota tak że miejscami musiałem chaszczowac.
I jeszcze jedna sugestia,takiego typu uwagi jak, GDZIE MIREK TAM DESZCZ umieścić sobie w albo zachowajcie je dla bliskich znajomych bo choc z poczatku były zabawne to na obecną chwilę są idiotycznie żenujące.A jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia niech zmilczy.
Jedynym minusem takiej pogody było to że nie było gdzie sucho dupy usadzic na małe co nieco oraz miejscami duże ilości błota tak że miejscami musiałem chaszczowac.
I jeszcze jedna sugestia,takiego typu uwagi jak, GDZIE MIREK TAM DESZCZ umieścić sobie w albo zachowajcie je dla bliskich znajomych bo choc z poczatku były zabawne to na obecną chwilę są idiotycznie żenujące.A jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia niech zmilczy.
Pod dupę na mokre dni i nie tylko polecam podkładki z Decathlona za 25 złotych, a na allegro są nawet za kilka złotych, coś takiego
Z allegro
Z allegro
Ostatnio zmieniony 2023-09-01, 21:11 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.