Stasiu z Górski Świat.
Stasiu z Górski Świat.
Informacja z forum Górski Świat.
Z wielkim bólem serca zawiadamiamy, że w dniu 23.12.2021 zmarł nasz Przyjaciel i wspaniały górski towarzysz - Stasiu. Był serdecznym, pełnym pasji człowiekiem, duszą tego forum. Pozostanie w naszej pamięci na zawsze. Do zobaczenia na niebiańskim szlaku!
Niektórzy może mieli spotkać się ze Stasiem osobiście, niektórzy może tylko słyszeli o nim.BYŁ WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIM I TOWARZYSZEM GÓSKICH WĘDRÓWEK.CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI.
Z wielkim bólem serca zawiadamiamy, że w dniu 23.12.2021 zmarł nasz Przyjaciel i wspaniały górski towarzysz - Stasiu. Był serdecznym, pełnym pasji człowiekiem, duszą tego forum. Pozostanie w naszej pamięci na zawsze. Do zobaczenia na niebiańskim szlaku!
Niektórzy może mieli spotkać się ze Stasiem osobiście, niektórzy może tylko słyszeli o nim.BYŁ WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIM I TOWARZYSZEM GÓSKICH WĘDRÓWEK.CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI.
Bardzo smutna informacja ... Miałem przyjemność znać na żywo.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Jestem w szoku, przecież On ledwo kilka lat na emeryturze był
Wiecznie w ruchu, ten jego Yetki w którym zawsze był w czołówce i miał na emeryturze w końcu zrobić GSB.
Teraz będzie zdobywał szczyty gdzie indziej ...
Z tego co pamiętam, to jego syn mieszka na naszym osiedlu ...
A kiedy i gdzie będzie pogrzeb ?
Wiecznie w ruchu, ten jego Yetki w którym zawsze był w czołówce i miał na emeryturze w końcu zrobić GSB.
Ostatnio zmieniony 2021-12-24, 12:48 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Jestem w szoku, przecież On ledwo kilka lat na emeryturze był
Jeszcze nic konkretnego nie wiadomo, ponoć ma pogrzeb do końca roku.Kolega da mi znać bo się tam wybieramy.
Mirek pisze:Adrian pisze:Jestem w szoku, przecież On ledwo kilka lat na emeryturze był
Jeszcze nic konkretnego nie wiadomo, ponoć ma pogrzeb do końca roku.Kolega da mi znać bo się tam wybieramy.
Pewnie Tomtur, bo oni ze Stasiem razem się bujali zawsze i nawet Tomtur namówił go pierwszy raz na skitury, chyba w zeszłym roku ...
O kurwa.
Niejeden szlak z nim zdeptałem i niejedno piwko wypiłem...
Niejeden szlak z nim zdeptałem i niejedno piwko wypiłem...
Ostatnio zmieniony 2021-12-25, 09:53 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeszedł covirusa, zmarł na zapalenie płuc.Tyle wiem od Tomtura, czekam na telefon od niego jak z pogrzebem.Wybieram się , obiecał mi miejsce w aucie, a gdyby co to niech poda datę i miejsce pogrzebu.Jakoś się pociągiem dostanę.sokół pisze:Mirek, a On był chory na coś, czy to tak nagle? Wiesz coś więcej?
Ostatnio zmieniony 2021-12-25, 11:40 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cofnąłem się wstecz... Byłem z nim na szalonym weekendzie na Magurce Wilkowickiej, jedną mocną imprezę zaliczyliśmy wspólnie na Trzech Kopcach (Mirek zresztą też) i potem trzy dni wędrowaliśmy wspólnie po szlakach MF.
Jeszcze raz odwiedziłem go w domu z kumplami (m.in. z Mirkiem) - to było 12 lat temu, ale zapamietałem Go jako bardzo ciepłego człowieka i strasznie pozytywna osobę.
No cóż, dzisiaj On, jutro ktoś inny, być może polosuje na któregos z nas...
Jeszcze raz odwiedziłem go w domu z kumplami (m.in. z Mirkiem) - to było 12 lat temu, ale zapamietałem Go jako bardzo ciepłego człowieka i strasznie pozytywna osobę.
No cóż, dzisiaj On, jutro ktoś inny, być może polosuje na któregos z nas...