sokół pisze:Niby część osób mówi, że pandemia to ściema
Część osób wierzy, że Ziemia jest niesiona na grzbiecie olbrzymiego żółwia przemieszczającego się w kosmosie.
Bzdura! Ziemia podtrzymywana jest przez wielkie słonie.Prezes pisze:Ziemia jest niesiona na grzbiecie olbrzymiego żółwia
sprocket73 pisze:Bzdura! Ziemia podtrzymywana jest przez wielkie słonie.Prezes pisze:Ziemia jest niesiona na grzbiecie olbrzymiego żółwia
moja matka pracuje w szpitalu i jakoś Ci chorzy są w zatrważającej ilości faktycznie. I umierają, ostatnio chłop jak dąb, 40 lat, bez żadnych schorzeń...
I lekarze z pielęgniarkami padają pokotem na zakażenie ust spowodowane używaniem masek.
sokół pisze:
Ogólnie to ze zlotu może wyjść jedna wielka, czarna dupa. Jest jeszcze miesiąc czasu, więc może się naprawdę dużo zmienić.
I sam nie wiem, co zrobię za miesiac
Pudelek pisze:personal medyczny nie używa najtańszych, jednorazowych maseczek, które potem zakłada po raz kolejny i kolejny i kolejny...
Pudelek pisze:okazuje się, że rodzina kumpla ma już kwarantannę do... 2 listopada! 10 dni on, 10 dni od wyniku syna, jeśli żona okaże się pozytywna to 10 dni, a potem córka negatywna 10 dni, bo może się zakazić
Sokół pisze:W sumie to chętnie bym popracował zdalnie (tylko nie wiem jak)
laynn pisze: Podała nr do żony, więc czekamy na tel z sanepidu.
Pudelek pisze:Kuźwa, okazuje się, że rodzina kumpla ma już kwarantannę do... 2 listopada! 10 dni on, 10 dni od wyniku syna, jeśli żona okaże się pozytywna to 10 dni, a potem córka negatywna 10 dni, bo może się zakazić A rząd mówi o kilku dniach...
kristoff73 pisze:bylaby tam buba i toperz, ktorzy nie stosuje zadnego rezimu sanitarnego
To powinno dać przymierzającym się do zlotu do myślenia...
Prezes pisze:Ale przecież nikt nie musi tak robić. Mamy w rodzinie pudełko różnych wielorazowych masek (chyba w sumie jakoś około 20 sztuk). Każdy po użyciu wrzuca ją do prania i bierze świeżą. Jak potrzebujesz wziąć na cały dzień, można zabrać dwie czy trzy.
To był jakiś problem na początku pandemii, masek po prostu nie było, ale teraz?
Prezes pisze:I z takich m.in. powodów idę o zakład, że część ludzi świadomie nie zgłasza się na test. Bo w razie pozytywa areszt domowy i wszyscy mają w d..., jak sobie poradzisz z podstawowymi potrzebami (zakupy, pies, apteka itp), albo czy będziesz miał po miesiącu kwarantanny robotę.
buba pisze: Testy caly czas jej wychodza pozytywne
buba pisze:Z roboty ją wylali. I siedzi.
buba pisze:Mysle, ze jednak bedzie lepiej jak ja sie tam nie wybiore.
Może wyjść czarna dupa, ale może wyjść ciekawy - pandemiczny zlot. Tego jeszcze nie grali ...
Pudelek pisze:te wielorazowe są dla mnie za grube, źle mi się w nich oddycha
buba pisze:A co jakby nie odebrala telefonu? Teoretycznie mogl jej wpasc do kibla...
buba pisze:Z roboty ją wylali.
Pudelek pisze:nie dołączaj do grona innych obrażalskich
Pudelek pisze:to jest dziwne, bo obecnie praktycznie nie robi się testów osobom kończącym kwarantannę, zwłaszcza jeśli nie mają żadnych objawów.
Pudelek pisze:buba napisał/a:
Z roboty ją wylali. I siedzi.
wylali ją jak jest na L4? to też jest dziwne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości