Pudelek pisze:na spacer na pobliską łąkę nie mogę iść...
Nie wiem, czy nie możesz - chętnie zobaczyłbym te przepisy, bo wypowiedzi w TV można różnie interpretować.
laynn pisze:Homunculus, idź pomóż w szpitalach.
Zrozumiałem chyba dobrze, że z psem Pudelek może, sam zaś nie, bo nie wróci do domu?sprocket73 pisze:Pudelek, z psem można iść na łąkę
Prezes pisze: Nie wiem, czy nie możesz - chętnie zobaczyłbym te przepisy, bo wypowiedzi w TV można różnie interpretować.
dakOta pisze:Wiesz, ja bym poszła. Wolałabym coś pomóc niż wyłącznie siedzieć na tyłku w domu.
Tylko na mur-beton wykopaliby mnie. Nie jestem "siła fachowa" i pewnie jeszcze nie mają procedur na to. Na razie wybiorę się do RCKiK. Chociaż tyle.
Pudelek pisze:przepisów jeszcze nikt nie widział, natomiast na stronie Mateuszka była wyraźna informacja o takim zakazie, po czym... zniknęła
Pudelek pisze:Formalnie stosując tę definicję w góry, które są otwarte, można iść - to w końcu jest niezbędna, codzienna potrzeba.
Zachęcamy jednak do uczestnictwa w wydarzeniach religijnych za pośrednictwem telewizji, radia czy internetu.
Pudelek pisze:
A z innej beczki ze strony premiera:Zachęcamy jednak do uczestnictwa w wydarzeniach religijnych za pośrednictwem telewizji, radia czy internetu.
świecki rząd zachęca do uczestnictwa w wydarzeniach religijnych? To - nawet jak na PiS - osiągnięcie wyższego poziomu lizania rowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości