1 zlot Chimalajowców
Jeszcze drugi dzień będzie (chyba) więc to nie koniec.
Narzekałeś, że gorsze zdjęcia masz z późniejszego okresu, ale to nieprawda. Bardzo mi się podobaja.
A to ósme od dołu jest najlepsze.
Narzekałeś, że gorsze zdjęcia masz z późniejszego okresu, ale to nieprawda. Bardzo mi się podobaja.
A to ósme od dołu jest najlepsze.
Ostatnio zmieniony 2013-11-02, 23:30 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:Narzekałeś, że gorsze zdjęcia masz z późniejszego okresu, ale to nieprawda. Bardzo mi się podobaja.
No bo te ze środka dnia, moim zdaniem są dziwne, za duża lampa była i trochę mi czarne plamy na zdjęciach powychodziły, ale z rana i wieczora wyszły trochę lepiej.
Piotrek pisze:Miłe te Twoje zdjęcia, barwne ale naturalne i nie przewalone bezmyślnie w programikach.
Staram się dużo nie przesuwać, ale różnie to wychodzi... najbardziej to w sumie samymi cieniami się bawie.
sokół pisze:na dwóch zdjęciach mam wzrost równy z Malgo.
Nie garb się , to będziesz wyższy.
A zdjęcia z dnia drugiego mam już, tylko nie chcę tu naraz wszystkiego wrzucać, bo się dziwnie to ogląda, a wczoraj próbowałem wrzucić na picasę i się tylko wkurw... bo masakrycznie wygląda ta ich nowa obróbka, a na plusa nie przejdę, bo tam nie wiadomo co komu udostępniam i w ogóle mnie to średnio interesuje, tym bardziej, że dwa dni temu google+ pożarło mi konto na YouTube, pomimo, że wyraźnie kilkałem, że nie chcę... Niech się wypchają... W ogóle bzdura, bo teraz to się już nie da założyć konta tylko w YT czy Picasa, tylko trzeba w google+...
Ostatnio zmieniony 2013-11-03, 00:25 przez Vision, łącznie zmieniany 4 razy.
Bardzo fajne zdjęcia.
Słuchajcie, a może dałoby się założyć "galerię" powiązaną z forum i tam wystawiać swoje zdjęcia. Wtedy można byłoby mieć w dupie Picasę.
Też bym chętnie w to weszła, chociaż na "Picasie" mam swoje zdjęcia od 2006 roku, ale to co ostatnio wyczyniają bardzo mi się nie podoba.
Kiedyś w przyszłości planuję założyć swoją stronę (swoją od początku do końca), ale na razie nie mam.
Słuchajcie, a może dałoby się założyć "galerię" powiązaną z forum i tam wystawiać swoje zdjęcia. Wtedy można byłoby mieć w dupie Picasę.
Też bym chętnie w to weszła, chociaż na "Picasie" mam swoje zdjęcia od 2006 roku, ale to co ostatnio wyczyniają bardzo mi się nie podoba.
Kiedyś w przyszłości planuję założyć swoją stronę (swoją od początku do końca), ale na razie nie mam.
- Tępy dyszel
Vision pisze:Dobromił gubi naszą piłkę w rzece,
Spotkamy się w sądzie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Basia Z. pisze:Słuchajcie, a może dałoby się założyć "galerię" powiązaną z forum i tam wystawiać swoje zdjęcia. Wtedy można byłoby mieć w dupie Picasę.
Z tym jest trochę ciężka sprawa, tzn. wymagałoby to trochę ograniczeń co do rozmiarów zdjęć, bo moglibyśmy bardzo szybko cały serwer zawalić i miejsca by brakło. Powiedzmy, że przy ograniczeniu rozmiaru do 300 kb na zdjęcie, weszłoby na serwer około 80 000 zdjęć, w sumie to nawet sporo, ale sam nie wiem. Można też w sumie włączyć tą galerię co jest w forum i chociaż te ze zlotuów tam wrzucać, albo z większych wycieczek, w sumie coś można próbować.
Dobromił pisze:Z oszczercami nie zlotuję.
Heh, ale dzielnie jej szukałeś, prawie całą rzekę wpław , przeczesesałeś.
Iva pisze:A to pierwszy raz w życiu?
No z kimś już to kiedyś ustaliłem, tylko teraz nie pamiętam z kim, że w Tychach to nie mamy krów niestety, więc jak widzę krowę, to się cieszę jak dziecko.
Drugi dzień jaki był taki był, rano na wschód słońca obudziła mnie Małgo Dziękuję bardzo, przynajmniej wiem, że nic nie straciłem, bo widziałem te Tatry o poranku, ale jak zobaczyłem jak Lawena komibinuje, żeby je między tymi choinkami uchwycić, to jedyne co przychodziło do głowy to iść spać dalej. Po 9:00 już wstałem w miarę normalnie, sokół z "batem" już poganiał do wyjścia. Mi jak to mi, nigdy się nie spieszy, tak więc poszli beze mnie, w składzie: HalinkaŚ, Lawena, nadi, sokół i Piotrek. Po skonsumowaniu złotego trunku, pobiegłem za nimi i udało mi się ich dogoniić, potem już spokojne dojście do schroniska na Turbaczu, tzn. wcześniej jeszcze odwiedzieliśmy Szałasowy Ołtarz na Hali Turbacz. Bardzo ładnie tam i dosyć widokowo. Potem do schroniska, tam strasznie tłoczno, co najmniej 3 razy tyle ludzi, co dzień wcześniej, ale mimo to udało nam się wbić do środka i dosyć solidnie pojeść. W schronisku dołączyła do nas ekipa pościgowa czyli: nes_ska, ruda, darkhesuh, TnT'omek, kirs, Wiolcia i Doczepka. I tak już razem udaliśmy się, żółtym, czarnym i na koniec zielonym szlakiem do Obidowej. Po drodze był jeszcze baca i owce, ale o tym tu już sporo było, tak poza tym chyba nic ciekawego się nie wydarzyło. Dotarliśmy do samochodów i pojechaliśmy do domów.
Ponieżej kilka zdjęć z tej wycieczki:
A to już fotka z samochodu w czasie jazdy, na żywo prezentowało się to o wiele lepiej, próbowaliśmy się gdzieś zatrzymać po drodze, bo jeszcze fajnie Tatry było widać, ale ciężko było znaleźć dogodne miejsce...
Dzięki wszystkim co przybyli, za udany zlot.
I na koniec fotka podsumuwująca gorczańskie piękno i ukazająca w pełni jego urok, czyli - dwie końskie dupy i dwa moje charboły na pierwszym planie.
Ponieżej kilka zdjęć z tej wycieczki:
A to już fotka z samochodu w czasie jazdy, na żywo prezentowało się to o wiele lepiej, próbowaliśmy się gdzieś zatrzymać po drodze, bo jeszcze fajnie Tatry było widać, ale ciężko było znaleźć dogodne miejsce...
Dzięki wszystkim co przybyli, za udany zlot.
I na koniec fotka podsumuwująca gorczańskie piękno i ukazająca w pełni jego urok, czyli - dwie końskie dupy i dwa moje charboły na pierwszym planie.
Ostatnio zmieniony 2013-11-03, 20:12 przez Vision, łącznie zmieniany 6 razy.
- Tępy dyszel
Udało Ci się złapać tego jaszczura bez ogona.
Co jak co, ale ostatnie zdjęcie to wymiata totalnie.
I ten opis.
Dodałbym jeszcze - i Bton1.
Co jak co, ale ostatnie zdjęcie to wymiata totalnie.
I ten opis.
podsumuwująca gorczańskie piękno i ukazająca w pełni jego urok, czyli - dwie końskie dupy i dwa moje charboły na pierwszym planie.
Dodałbym jeszcze - i Bton1.
Ostatnio zmieniony 2013-11-04, 10:26 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.