Adrian pisze:Przypomniałeś mi super wycieczkę z noclegiem na Kudłaczach ...
Kiedy to było? Jaką masz opinię o schronisku?
laynn pisze:Adrian pisze:Przypomniałeś mi super wycieczkę z noclegiem na Kudłaczach ...
Kiedy to było? Jaką masz opinię o schronisku?
Adrian pisze:Przypomniałeś mi super wycieczkę z noclegiem na Kudłaczach ...
Z pod schroniska, o ile dobrze pamiętam był piękny widok w stronę Babiej, zrobiłeś może jakąś fotę?
Małego kotka trzeba było brać, miałbyś świetnego towarzysza podróży
Czekam na cd.
opawski1 pisze:Docieramy na Chrobaczą Łąkę (822 m)
Tępy dyszel pisze:W różnych źródłach raz przez ,,ch" raz przez samo ,,h". Ciekawe, skąd te wątpliwości ? Sam nie wiem, która z tych form jest poprawna.
Schronisko wydaje się być klimatyczne z tarasu roztacza się widok w kierunku zachodnim.
To najwyższy szczyt Beskidu Makowskiego
Trwają jednak spory o najwyższy szczyt B. Makowskiego, część źródeł mówi o tym że pasmo Lubomira leży już w B. Wyspowym.
W różnych źródłach raz przez ,,ch" raz przez samo ,,h". Ciekawe, skąd te wątpliwości ? Sam nie wiem, która z tych form jest poprawna.
Gdzieś kiedyś czytałem, że w starych opracowania, pierwszych przewodnikach itp pisownia była przez H ale później jakoś to ewaluowało. Obecnie urzędowa nazwa jest niby rzez Ch
Pudelek pisze:Zawsze mnie dziwiło czemu ludzie biorą podział gór wymyślony przez jakąś tam grupkę z Warszawy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości