Pudelek pisze: jak nie wiesz, to się nie odzywaj.
Nie potrzebuję twoich "dobrych" rad, rozumiesz?
I całe szczęście, że ty wiesz doskonale.
Pudelek pisze:Nie czytałem całej dyskusji, ale wydaje mi się....
Jeśli nie przyjdziesz sam, to dział Cię znajdzie. To kwestia czasu...Pudelek pisze:to co - mam przez kilku ciulów trafić do zamkniętego działu?
ceper pisze:Jeśli nie przyjdziesz sam, to dział Cię znajdzie. To kwestia czasu...Pudelek pisze:to co - mam przez kilku ciulów trafić do zamkniętego działu?
Pani Izabelo, pomimo wtrąceń mających miejsce w ostatnim miesiącu, to nie pozwoliłbym sobie na określenie forumowiczek słowem baby, gdy prawdziwych bab jest tu pod dostatkiem i dzięki temu kamuflażowi nie czują się obrażeni. A potrafią strugać fochy większe niż baby-przekupki z Koziej Wólki. Tu są głównie mądrzy i mądrzejsi, znaczy się mądralińskie baby, reszta to ciule do zbanowania.Izabela 16 pisze:Autoreklama niepotrzebna !
kristof73 pisze: Nie wiem jak ogół forumowiczów, ale ja w góry (i lasy) uciekam od codzienności, myślę wtedy o różnych rzeczach, ale na pewno nie o tym syfie, który jest dookoła.
Kolejna wypowiedź pasująca do działu LGBTtelefon 110 pisze: kładł się do wyra i czasem chwytał za tą nóżkę.
Ale to nie była jego baba.
ceper pisze:Pani Izabelo, pomimo wtrąceń mających miejsce w ostatnim miesiącu, to nie pozwoliłbym sobie na określenie forumowiczek słowem baby, gdy prawdziwych bab jest tu pod dostatkiem i dzięki temu kamuflażowi nie czują się obrażeni. A potrafią strugać fochy większe niż baby-przekupki z Koziej Wólki. Tu są głównie mądrzy i mądrzejsi, znaczy się mądralińskie baby, reszta to ciule do zbanowania.Izabela 16 pisze:Autoreklama niepotrzebna !
Żeby chociaż mieli blade pojęcie, jak mnie to bawi...
Pudelek pisze:wyobraź sobie bibliotekę. Ma różne książki, od tych dla dzieci, przez romanse, kryminały, sensancje, podręczniki, polityczne itp.. Większość osób przychodzi wypożyczyć te, które je interesują. Ale pojawia się też grupa osób, które przegląda wszystko jak leci, po czym wyskakuje do dyrekcji z pretensjami, że na półkach są pozycje, które im się nie podobają.
kristof73 pisze:Z tym, że, jeśli już się tego trzymać, to ja to postrzegam jako bibliotekę górską. I nie widzę w niej miejsca na politykę. Stanowczo za dużo jej wokoło. Nie wiem jak ogół forumowiczów, ale ja w góry (i lasy) uciekam od codzienności, myślę wtedy o różnych rzeczach, ale na pewno nie o tym syfie, który jest dookoła.
kristof73 pisze:I nic nie tłumaczy takich odzywek.
Izabela 16 pisze:Nie szanuję mężczyzn, którzy o kobietach mówią baby, to tak przy okazji.
Iva pisze:Mieliśmy tak ostatnio z czasopismami. Przyszła pani i zaczęła się awanturować o kilka tytułów, które mamy w prenumeracie. Usłyszała, że Biblioteka jest dla każdego.
Izabela 16 pisze:Nie szanuję mężczyzn, którzy o kobietach mówią baby, to tak przy okazji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości