Ej, a Pudelek to gdzie był, bo go na żadnym zdjęciu nie widzę?
V Zlot GBG Stryszawa
- Tatrzański urwis
- telefon 110
- Tatrzański urwis
Bubie by się tam na pewno spodobało bo ona lubi takie obiektytelefon 110 pisze:Widziałem odpowiedni obiekt gdzie można zażyć sanacji.
Ostatnio zmieniony 2019-03-13, 20:50 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
buba pisze:kiedy nastepny zlot???
Niby w planach był zlot w maju w Opawskich, ale coś Organizator milczy.
laynn pisze:Tworzę listę, osób, które nie dotrą:
1. laynn
Padłem na twarz.
nes_ska pisze:testy nowego aparatu
A co masz? Stary się rozsypał, czy kaprys? Widać podwyżki u nauczycieli musiały być ostre!
Sebastian Słota pisze:pozostają jakieś Tatry i to jak najwyżej (na Kasprowym tylko +4 stopnie), niemniej zejście po południu może być masakryczne, coś jak na Policy w sobotę
Jak się wrąbiesz w kosodrzewinę to ona działa tak jak młodnik.
- Tatrzański urwis
A co masz? Stary się rozsypał, czy kaprys? Widać podwyżki u nauczycieli musiały być ostre!
Nikon D7500.
Stary się jeszcze nie rozsypał, więc niby-kaprys, a jednocześnie u tamtego było już widać oznaki spierniczenia, więc nadejszłą pora na zmianę
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Tatrzański urwis pisze:To może zorganizujemy coś u nas Buba w Karkach?
ale to chyba musiałoby być gdzieś w dolinie - np. jest PTSM w Szklarskiej. Bo schroniska są drogie, tłoczne, zazwyczaj mało klimatyczne, no i na bank potrzebna by była długo wcześniejsza rezerwacja z zaliczkami. A z dołu też można porobić ładne trasy.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
-
Vision