V Zlot GBG Stryszawa
- Tatrzański urwis
- telefon 110
- Tatrzański urwis
Bubie by się tam na pewno spodobało bo ona lubi takie obiekty .telefon 110 pisze:Widziałem odpowiedni obiekt gdzie można zażyć sanacji.
Ostatnio zmieniony 2019-03-13, 20:50 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
buba pisze:kiedy nastepny zlot???
Niby w planach był zlot w maju w Opawskich, ale coś Organizator milczy.
laynn pisze:Tworzę listę, osób, które nie dotrą:
1. laynn
Padłem na twarz.
nes_ska pisze:testy nowego aparatu
A co masz? Stary się rozsypał, czy kaprys? Widać podwyżki u nauczycieli musiały być ostre!
Sebastian Słota pisze:pozostają jakieś Tatry i to jak najwyżej (na Kasprowym tylko +4 stopnie), niemniej zejście po południu może być masakryczne, coś jak na Policy w sobotę
Jak się wrąbiesz w kosodrzewinę to ona działa tak jak młodnik.
- Tatrzański urwis
A co masz? Stary się rozsypał, czy kaprys? Widać podwyżki u nauczycieli musiały być ostre!
Nikon D7500.
Stary się jeszcze nie rozsypał, więc niby-kaprys, a jednocześnie u tamtego było już widać oznaki spierniczenia, więc nadejszłą pora na zmianę Haha, podwyżki były tak ostre, że przy wypłacie marcowej nie zauważyłam, że dotarła z podwyżką ;D... Ale mieszkam w domu rodzinnym, to oszczędzam na wynajmie i mogę sobie pozwolić od czasu do czasu na jakiś kaprys typu nowy aparat albo nowe spodnie za tysiacza
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Tatrzański urwis pisze:To może zorganizujemy coś u nas Buba w Karkach?
ale to chyba musiałoby być gdzieś w dolinie - np. jest PTSM w Szklarskiej. Bo schroniska są drogie, tłoczne, zazwyczaj mało klimatyczne, no i na bank potrzebna by była długo wcześniejsza rezerwacja z zaliczkami. A z dołu też można porobić ładne trasy.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!