sprocket73 pisze:Seba, oczywiście, że to Grzegorz Ciechowski.
W jakiejś bardziej zaokrąglonej wersji
sprocket73 pisze:Seba, oczywiście, że to Grzegorz Ciechowski.
sprocket73 pisze:Masz na myśli, że nasz GC jest zaokrąglony?
sprocket73 pisze:Izabela pisze:A to chyba Ciechowski jest.
Iza, jak Ty mnie zaimponowałaś teraz. Jak widać te kościelne śpiewy wyrobiły w Tobie właściwy gust muzyczny
Seba, oczywiście, że to Grzegorz Ciechowski.
Sławomira słuchają wszyscy - nikt nie miał wątpliwości
Zdziwiony jestem że NIKT nie odwołał swojego przybycia ,a wprost przeciwnie.Miałem obawy czy dla wszystkich starczy miejsca ale niepotrzebnie.Dzięki WAM atmosfera Biby była taka wspaniała,także na pogodę nie ma co narzekać bo jak mówiłem mam farta pogodowego.
Podziekowania także nalezy kierować do ADRIANA naszego Admina który był współautorem sukcesu, który to wspomógł mnie logistycznie.Podziekować także trzeba gospodarzom na Cieslarówce za pyszne posiłki i obsługę takiej mafii jak my.A teraz kilka moich fotek'

opawski1 pisze:W Kato znalazłem więc następny do Opola... oczywiście też się spóźnił i był strasznie zatłoczony.
Pudelek pisze:opawski1 pisze:W Kato znalazłem więc następny do Opola... oczywiście też się spóźnił i był strasznie zatłoczony.
o której godzinie? Bo my wpadliśmy na pośpiech po 18-tej, on był opóźniony, ale już nie szło kupić biletów, a z peronu wyglądało jakby ludzie stali jeden na drugim (oczywiście najwięcej w środku, z tyłu było luźniej). Pojechaliśmy w końcu po 20-tej, także ludzi sporo, więc ulokowaliśmy się w wagonie... barowymSporo miejsca, wszyscy coś spożywają, niektórzy nawet przysypiali na stolikach
PS>Cholera, widzę, że fanę miałem odwrotnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości