Quiz Góry Polski
Ostatnio zmieniony 2016-06-06, 09:19 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Krucze Skały w Szklarskiej Porębie - nawet z żoną przejeżdżaliśmy kilkanaście razy z Pragi (co drugi raz przez Kudowę). Po ostatnim zdjęciu Kruczych Skał bym nie poznał - ohyda...
Coś dla ochłody - wróciłem z rowerówki cały spalony - przy jakiej skałce zrobiłem zdjęcie lub co jest na horyzoncie?
Coś dla ochłody - wróciłem z rowerówki cały spalony - przy jakiej skałce zrobiłem zdjęcie lub co jest na horyzoncie?
Ostatnio zmieniony 2016-06-06, 10:14 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Było to tak: przed wyjazdem w piątek porównałem/pogooglowałem/, że są to Krucze Skały w Karpaczu, już miałem nawet napisaną odpowiedź "KS w K", ale uznałem, że niech inni pogłówkują przez weekend. Dziś odpalam kompa (nadal jestem mało kontaktowy, a alkoholu przez weekend ani miligrama), zagadka nadal wisi i strzeliłem bez namysłu - bliższa mi Szklarska Poręba (wielokrotnie służbowo) niż Karpacz.
Edit: ot i moje selfie podczas jednego z przejść na Sowią Przełęcz z Sowiej Doliny
Edit: ot i moje selfie podczas jednego z przejść na Sowią Przełęcz z Sowiej Doliny
Ostatnio zmieniony 2016-06-06, 13:06 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi też do Gór Polski nie pasuje Miejsce to leży pomiędzy dwoma "wysokimi górami", a tras biegowych mnóstwo (skrzyżowanie przy skale, skrzyżowanie po lewej od nadajnika). Przy nadajniku nie ma szlaku, lecz większość turystów chodzi na skróty, zaś narciarze chętnie pozują do zdjęć.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.