Krzyś66 pisze:U części homofobia jest alergiczną reakcją na wszechogarniającą homofilię i ja się temu nie dziwię .
Ja mysle ze 3/4 homofobow by nie bylo gdyby nie te wszystkie chamskie i obrzydliwe promocje, kampanie, reklamowanie i naglasnianie.
Krzyś66 pisze:Weźmy przykład skrajny ale dla mnie i zapewne dla części to czytających jednoznaczny : facet leje żonę i przy okazji jakiejś wymiany zdań , wprost lub pośrednio o tym powiedział . Dla mnie taki gość zarówno w realu jak i w necie jest nie do zaakceptowania i nie będę z nim dyskutował nawet ( Tu ) o przebiegu szlaku X w górach Y ( , że o jakimś wspólnym po górach łażeniu w ogóle nie wspomnę ).
A byc moze rozmawiasz i chodzisz po gorach z takim kims kto bije zone, tylko po prostu o tym nie wiesz bo sie nie chwali, bo to ukrywa. Czy warto eliminowac kogos z grupy znajomych tylko dlatego ze byl szczery? bo wydawaloby sie ze szczerosc jest czyms dobrym..czy warto przekreslac wiele jego dobrych cech - dlatego ze ma jedna zla?
Tak sie tylko zastanawiam - bo sama nie znam jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie...
Ostatnio zmieniony 2015-07-31, 15:37 przez
buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..