Wiolcia pisze:Wierch nad Kamieniem - fajne miejsce! Jesienią też widokowo rewelacyjne.
Domyślam się, musi być tam burza kolorów jesienią..
Teraz to Ty mnie zainspirowałaś, kto wie może uda mi się odwiedzić to miejsce jesienią
Iva pisze:
Ważne, że się nie nudziłaś
Odnośnie tej odznaki - przydałaby się na kolejnym zlocie
tzn. Trzech Koron – tam dopiero musiało się dziać, aż strach pomyśleć...
mieciur pisze:Wiolcia, ten wodospad w Obidzy jest dość schowany. W zasadzie niewiele osób wie gdzie to jest. Trzeba jadąc drogą z N. Sącza do Krościenka skręcić w miejscowości Jazowsko na Obidzę potem jechać jakieś 5 km i za kościołem skręcić w lewo. A potem to już ciężko wytłumaczyć. Jak kiedyś się będziesz wybierała to daj znać to podam dokładne namiary.
nes_ska pisze:tzn. Trzech Koron – tam dopiero musiało się dziać, aż strach pomyśleć...
Właśnie tam się chyba nie działo Tzn. nie wiem, o której godzinie mówisz, ale jak widziałam z Pienin chmurę nad Sądeckim, to dziękowałam losowi, że byłam tam o jeden dzień wcześniej, a na mnie spadły może 3 krople deszczu. Chmury natomiast szły w inną stronę, bo prześladowały mnie w drodze do domu
Mnie też się podoba wycieczka ...choć ja bym raczej nie weszła na wieżę widokową. Raczej pędziłabym jak najszybciej w stronę schroniska lub zejścia. Grzmoty i błyski albo ich zwiastuny wyzwalają we mnie negatywne emocje
Wiolcia pisze:mieciur pisze:
Wiolcia, ten wodospad w Obidzy jest dość schowany. W zasadzie niewiele osób wie gdzie to jest. Trzeba jadąc drogą z N. Sącza do Krościenka skręcić w miejscowości Jazowsko na Obidzę potem jechać jakieś 5 km i za kościołem skręcić w lewo. A potem to już ciężko wytłumaczyć. Jak kiedyś się będziesz wybierała to daj znać to podam dokładne namiary.
Dzięki, już go zlokalizowałam na mapie Compassa, z której wynika, że nie jest trudno do niego dotrzeć. Chyba, że jest bardzo schowany, a na mapie nie ma ścieżek.
mieciur pisze:Wyjazd jednogłośnie uznajemy za udany i już w planach są następne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 182 gości