Sebastian pisze: Profesjonalny Fotograf może tam wyczarować cudne kadry.
Pod warunkiem,że to NIKONIARZ .
Bardzo mi miło, że się podobająFigielek pisze:Ale piękne fotki Ci wyszły
A kto to jest Tofik???Adrian pisze:mogłeś być wyjątkowy jak Tofik
Setki tysięcy turystów w sezonie zdobywa Gubałówkę kolejką, albo idąc wielokrotnie płatnym szlakiem z Zakopanego. Nie mogłem przepuścić takiej okazji.marekw pisze:za wyjątkiem bud na Gubałówce,które mogłeś sobie darować
Czy ja wspominałem cokolwiek o alkoholu? Piję w ukryciu i w samotności...Piotrek pisze:jest i alkohol
sprocket73 pisze:A kto to jest Tofik???
sprocket73 pisze:że zamarzniętych krokusów jeszcze nie widziałem na żywo.
sprocket73 pisze:Idę na Gubałówkę. Widok raczej przykry. Po obu stronach drogi rząd budek z badziewiem. Szczelnie zasłaniają widoki na góry. Większość zamknięta.
sprocket73 pisze:Miejsce do zdjęć z wielkimi owcami. Nie chciały ode mnie pieniędzy.
Bałem się, że wtedy będę musiał zapłacić.Sebastian pisze:Czemu nie ma zdjęcia Tobiego z owcami?
I że niby mam być do niego podobny?Sebastian pisze:Jest taki skecz Ani Mru-Mru o Tofiku
Byłem piąty raz w tamtych stronach, pierwszy raz na Gubałówce. Chciałem zobaczyć jak jest tam teraz.Sebastian pisze:na Pogórzu Gubałowskim można znaleźć inne trasy
To ma sens. Jest tam na pewno więcej luzu niż w Zakopanem, a w Tatry bardzo blisko.sokół pisze:W Nowym Bystrem spędzałem kilka razy wakacje
sprocket73 pisze:pierwszy raz na Gubałówce. Chciałem zobaczyć jak jest tam teraz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 84 gości