Wieści z gór
Biedne morsy …
Sugerujesz , że będą problemy z rozpoznaniem kto jest kto ?
Prezes pisze:Zdjęcia słabe będą na tle półtuszy wieprzowej.
Sugerujesz , że będą problemy z rozpoznaniem kto jest kto ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Gór Ski pisze:Trzeba korzystać póki jeszcze aura pozwala , za tydzień na południu do plus 18 .
Juz nie moge sie doczekac! Moze zima juz nie wroci? Ale byloby cudownie!
Pudelek pisze:W bikini się nie liczy!
No wlasnie! Skoro juz morsy lądowe chodzą po gorach - to co z gorskimi nudystami? Ci to chyba tylko przy chatce AKT
Ostatnio zmieniony 2021-02-19, 13:02 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Pudelek pisze:Ponoć w chatce Limba na Wielkiej Fatrze dość często ludzie kąpią się na golasa w jeziorku obok niej, ale nie wiem w jakiej porze roku. Jak ja tam byłem w listopadzie, to się nie kąpali
Tam to chyba sie czesciej zdarza - mam wrazenie ze nasi poludniowi sąsiedzi sie duzo chetniej kąpią na golasa. Na kamieniolomach kolo Vidnawy czy Zulowej to byo nagminne!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
buba pisze:Tam to chyba sie czesciej zdarza - mam wrazenie ze nasi poludniowi sąsiedzi sie duzo chetniej kąpią na golasa. Na kamieniolomach kolo Vidnawy czy Zulowej to byo nagminne!
kiedyś byłem z rodziną znajomych na Słowacji na kempingu nad jeziorem. Wszystko było porządnie dopóki nie pojawili się pijani Czesi, którzy kąpali się na golasa. Nie wytrzymałem, dołączyłem się To jest bardzo zdrowe podejście, po cholerę moczyć ubranie??
Ostatnio zmieniony 2021-02-19, 23:38 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
https://podroze.onet.pl/aktualnosci/slo ... ku/g18k1w8
Bo przecież nie wystarczy robić gnój u siebie, trzeba umieć się jeszcze za granicą pokazać.
Bo przecież nie wystarczy robić gnój u siebie, trzeba umieć się jeszcze za granicą pokazać.
Aleksander Doba nie żyje. Zmarł w trakcie wchodzenia na Kilimandżaro.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
"1100 km wędrówki! Łukasz Supergan ukończył zimowe przejście górami Polski - TATROMANIAK - Serwis Miłośników Tatr" https://tatromaniak.pl/aktualnosci/1100 ... mi-polski/