Wieści z gór
Biedne morsy …
Sugerujesz , że będą problemy z rozpoznaniem kto jest kto ?
Prezes pisze:Zdjęcia słabe będą na tle półtuszy wieprzowej.
Sugerujesz , że będą problemy z rozpoznaniem kto jest kto ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Gór Ski pisze:Trzeba korzystać póki jeszcze aura pozwala , za tydzień na południu do plus 18 .
Juz nie moge sie doczekac! Moze zima juz nie wroci? Ale byloby cudownie!

Pudelek pisze:W bikini się nie liczy!
No wlasnie! Skoro juz morsy lądowe chodzą po gorach - to co z gorskimi nudystami? Ci to chyba tylko przy chatce AKT

Ostatnio zmieniony 2021-02-19, 13:02 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Pudelek pisze:Ponoć w chatce Limba na Wielkiej Fatrze dość często ludzie kąpią się na golasa w jeziorku obok niej, ale nie wiem w jakiej porze roku. Jak ja tam byłem w listopadzie, to się nie kąpali
Tam to chyba sie czesciej zdarza - mam wrazenie ze nasi poludniowi sąsiedzi sie duzo chetniej kąpią na golasa. Na kamieniolomach kolo Vidnawy czy Zulowej to byo nagminne!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
buba pisze:Tam to chyba sie czesciej zdarza - mam wrazenie ze nasi poludniowi sąsiedzi sie duzo chetniej kąpią na golasa. Na kamieniolomach kolo Vidnawy czy Zulowej to byo nagminne!
kiedyś byłem z rodziną znajomych na Słowacji na kempingu nad jeziorem. Wszystko było porządnie dopóki nie pojawili się pijani Czesi, którzy kąpali się na golasa. Nie wytrzymałem, dołączyłem się

Ostatnio zmieniony 2021-02-19, 23:38 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
https://podroze.onet.pl/aktualnosci/slo ... ku/g18k1w8
Bo przecież nie wystarczy robić gnój u siebie, trzeba umieć się jeszcze za granicą pokazać.
Bo przecież nie wystarczy robić gnój u siebie, trzeba umieć się jeszcze za granicą pokazać.
Aleksander Doba nie żyje. Zmarł w trakcie wchodzenia na Kilimandżaro.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
"1100 km wędrówki! Łukasz Supergan ukończył zimowe przejście górami Polski - TATROMANIAK - Serwis Miłośników Tatr" https://tatromaniak.pl/aktualnosci/1100 ... mi-polski/