Twoje relacje maja w sobie coś takiego, że mam wrażenie, że tam gdzie jedziesz jesteś z miesiąc
Trochę na wariackich papierach ten powrót i szybkie przepakowania, ale Wy nigdy nie tracicie czasu, wykorzystujecie wszystko od początku do końca, organizacja poziom PRO
I znowu wakacje w Bułgarii (2024)
Re: I znowu wakacje w Bułgarii (2024)
Twoje relacje maja w sobie coś takiego, że mam wrażenie, że tam gdzie jedziesz jesteś z miesiąc
Tez mam takie poczucie ze bylismy tam miesiac - a to tylko 2 tygodnie były!
Trochę na wariackich papierach ten powrót i szybkie przepakowania
Zdecydowanie! Jak się na pierwszym noclegu w Czechach w nocy obudzilam i zobaczyłam ze jestem w busiu i szłam do kibelka, to długo nie mogłam sobie przypomnieć i poukładać gdzie jestem i skąd się tu wzielam To świadczy o tym, że zdecydowanie za szybkie!
ale Wy nigdy nie tracicie czasu, wykorzystujecie wszystko od początku do końca, organizacja poziom PRO
Oj mega dużo czasu tracimy - np. teraz. W listopadzie i grudniu prawie nigdzie nie bylismy. 2 miesiace zycia psu w d...
No ale stracić czerwcowy dzien? Co to to nie! Ich jest tak mało, są takie krótkie i cenne, że każda minuta na wagę złota i do wyciśnięcia jak cytryna!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..