I znowu wakacje w Bułgarii (2024)

Relacje pozagórskie ze świata.
Awatar użytkownika
Adrian

Re: I znowu wakacje w Bułgarii (2024)

Postautor: Adrian » 2024-12-10, 18:28

Twoje relacje maja w sobie coś takiego, że mam wrażenie, że tam gdzie jedziesz jesteś z miesiąc :lol

Trochę na wariackich papierach ten powrót i szybkie przepakowania, ale Wy nigdy nie tracicie czasu, wykorzystujecie wszystko od początku do końca, organizacja poziom PRO :D
Awatar użytkownika
buba
Kontakt:

Re: I znowu wakacje w Bułgarii (2024)

Postautor: buba » 2024-12-10, 19:14

Twoje relacje maja w sobie coś takiego, że mam wrażenie, że tam gdzie jedziesz jesteś z miesiąc :lol

Tez mam takie poczucie ze bylismy tam miesiac - a to tylko 2 tygodnie były!

Trochę na wariackich papierach ten powrót i szybkie przepakowania

Zdecydowanie! Jak się na pierwszym noclegu w Czechach w nocy obudzilam i zobaczyłam ze jestem w busiu i szłam do kibelka, to długo nie mogłam sobie przypomnieć i poukładać gdzie jestem i skąd się tu wzielam ;) To świadczy o tym, że zdecydowanie za szybkie! :lol :lol

ale Wy nigdy nie tracicie czasu, wykorzystujecie wszystko od początku do końca, organizacja poziom PRO :D

Oj mega dużo czasu tracimy - np. teraz. W listopadzie i grudniu prawie nigdzie nie bylismy. 2 miesiace zycia psu w d... ;)

No ale stracić czerwcowy dzien? Co to to nie! :D Ich jest tak mało, są takie krótkie i cenne, że każda minuta na wagę złota i do wyciśnięcia jak cytryna!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"

na wiecznych wagarach od życia..