tatromaniak pisze:Od tego czasu inaczej patrzę na te góry wg zasady: góry były, są i będą a my niestety tylko byliśmy i jesteśmy.
Parafrazując klasyka - ,,żadna góra nie jest warta złamanego paznokcia".
Urwisie - weź to pod uwagę.
sokół pisze:Mnie także czasem przerażają wyprawy Urwisa, ale to przecież Urwis, sama nazwa wskazuje, że nie będzie tu sielanki. Facet jest dorosły - bierze odpowiedzialność za swoje decyzje. Można oczywiście się nie zgadzać z Jego pogladami, ale nie trzeba od razu "jechać z koksem"
Malgo Klapković pisze:W sumie to nie dziwne, że go nagrano, takie rzeczy normalnie ogląda się tylko w cyrku
Myślałem że po to powstało to forum widać myliłem się.
HalinkaŚ pisze:;]Patrząc na niektóre ujęcia z góry to mi szczęka powoli opadała i się dźwigała. Na sam widok już mi się w głowie kręciło. Janusz gratuluję pomysłu i realizacji. Wielkie brawa za odwagę.
HalinkaŚ pisze:Nie uwierzycie i popatrzcie na to, aż oniemiałam. Janusz jesteś słynny, ktoś Twoje wyjście nagrał;
Ja pierniczę http://www.klubpodrozniko...-na-mnichu#8853
Malgo Klapković pisze:Gratuluję wyrypy.
Malgo Klapković pisze:W sumie to nie dziwne, że go nagrano, takie rzeczy normalnie ogląda się tylko w cyrku
Piotrek pisze:Urwisie, chodź jak Ci się podoba, jak lubisz i mówię to poważnie. Dorosły jesteś i sam za siebie odpowiadasz wiec nikt nie powinien Ci nic zabraniać (o ile mieści się w granicach prawa!)
Piotrek pisze:Urwisie, chodź jak Ci się podoba, jak lubisz i mówię to poważnie. Dorosły jesteś i sam za siebie odpowiadasz wiec nikt nie powinien Ci nic zabraniać (o ile mieści się w granicach prawa!)
Piotrek pisze:Musisz jedynie pamiętać by nie szarżować w (n.p. takich jak ta) sytuacjach, jeżeli w pobliżu są ludzie co by ewentualnie komuś na łeb nie zlecieć. Jak nikogo nie ma to Twoja rzecz co ze sobą robisz.
Prosta zasada moje życie moja sprawa pod warunkiem nie narażania osób trzecich.
Tatrzański urwis pisze:Przepiłem.tom-pi4 pisze:Gdzie Twój kask?Nie było długopisa.tom-pi4 pisze: Czy wpisałeś się w książkę?
Piotrek pisze:Oj figlarz z Ciebie tom-pi4
Zupełnie pominąłeś dalszy ciąg mojej wypowiedzi:Piotrek pisze:Musisz jedynie pamiętać by nie szarżować w (n.p. takich jak ta) sytuacjach, jeżeli w pobliżu są ludzie co by ewentualnie komuś na łeb nie zlecieć. Jak nikogo nie ma to Twoja rzecz co ze sobą robisz.
Prosta zasada moje życie moja sprawa pod warunkiem nie narażania osób trzecich.
co zmieniło jej sens.
Nie ładnie
bluejeans pisze:Nikt (no może poza mną;) nie lubi krytyki
bluejeans pisze:Pamiętasz Małgo? (:
bluejeans pisze:są podyktowane potrzebą zaistnienia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości