Szkoda, szkoda. W końcu jednak się uda.
Nieee, ja tam rad starszych ostatnio nie słucham
Góry Białozłote czyli jesienne Góry Złote przykryte białym p
Pogratulować spontaniczności przy zmianach decyzji odnośnie wyjazdu
I, w przeciwieństwie do wielu relacji włodarza (bo on to guru sudecki dla mnie jest i łazi w takie miejsca, że pierwszy raz słyszę), wiem, o jakich szczytach piszesz, bo akurat udało mi się na nich być. Na dwóch oddzielnych wycieczkach, nawet całkiem niedawno (znaczy w odniesieniu do Sudetów, w których bywam rzadko).
Ciekawy miks jesieni z zimą Ci się trafił, podoba mi się, mimo pogody takiej... nienachalnej. Paru zdjęć, niestety, nie widać.
A mnie tydzień temu padł autofokus, chyba na stałe. Już przed wakacjami poturbowałam mój aparat i zaczyna odmawiać posłuszeństwa...
I, w przeciwieństwie do wielu relacji włodarza (bo on to guru sudecki dla mnie jest i łazi w takie miejsca, że pierwszy raz słyszę), wiem, o jakich szczytach piszesz, bo akurat udało mi się na nich być. Na dwóch oddzielnych wycieczkach, nawet całkiem niedawno (znaczy w odniesieniu do Sudetów, w których bywam rzadko).
Ciekawy miks jesieni z zimą Ci się trafił, podoba mi się, mimo pogody takiej... nienachalnej. Paru zdjęć, niestety, nie widać.
A mnie tydzień temu padł autofokus, chyba na stałe. Już przed wakacjami poturbowałam mój aparat i zaczyna odmawiać posłuszeństwa...
Ostatnio zmieniony 2023-12-12, 21:24 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:A mnie tydzień temu padł autofokus, chyba na stałe. Już przed wakacjami poturbowałam mój aparat i zaczyna odmawiać posłuszeństwa...
Oooo, to niedobrze, co się wydarzyło? I co dalej ?
Przed wakacjami mi spadł i spust migawki się na to "wkurzył". Urwał się plasticzek w obiektywie i przepalał zdjęcia, trzeba było dokręcać obiektyw albo go wykręcać i wkręcać na nowo, by zrobić normalne zdjęcie.
Wymieniłam ten obiektyw na stary i działał, ale od niedawna się zacinał, nie chciał robić zdjęć albo robił je z "opóźnionym zapłonem", no a ostatnio ten autofocus padł na amen.
Co dalej? Myślę o wysłaniu do serwisu, ale zobaczymy.
Wiolcia, hmm, w przeciwieństwie do Adriana ja wrzucam zdjęcia albo z bloga, albo z google.zdjecia, nie używam w relacjach na forum fotosika, a to on ostatnio szaleje.
Sprawdzałem i moje zdjęcia są. Choć ostatnio forum musiałem odświeżyć by u kogoś zdjęcia się wszystkie załadowały, może to ten problem?
Spontan był udany, to jest extra w tej ekipie, że jak już jedziemy to szukamy pogody i nie zamykamy się na Beskidy, ja sam jakoś ostatnio nie mam ochoty na dłuższe wypady i pewnie bym pojechał w Beskidy i bym miał dupówę.
Szkoda aparatu. Mnie też ostatnio na mrozie szkła nie chcą ostrzyć ale to tylko zaczyna zmierzać ku wyścigu zbrojeń podjętych na forum.
Może kupię jabłko
Sprawdzałem i moje zdjęcia są. Choć ostatnio forum musiałem odświeżyć by u kogoś zdjęcia się wszystkie załadowały, może to ten problem?
Spontan był udany, to jest extra w tej ekipie, że jak już jedziemy to szukamy pogody i nie zamykamy się na Beskidy, ja sam jakoś ostatnio nie mam ochoty na dłuższe wypady i pewnie bym pojechał w Beskidy i bym miał dupówę.
Szkoda aparatu. Mnie też ostatnio na mrozie szkła nie chcą ostrzyć ale to tylko zaczyna zmierzać ku wyścigu zbrojeń podjętych na forum.
Może kupię jabłko