Wracając do dawnych lat....
sokół pisze:Żrę tyle samo, tryb życia wciąż bez zmian, a waga rosnie i rośnie...
Ja jem mniej.
Wtedy gdy w pracy na nocce zasiadaliśmy na przerwie, wszyscy się dziwili, gdy ja wyciągałem 4 kanapki z chleba białego. Czyli 2kromki złożone x 4. Pół bochenka chleba.
Dziś jem 3 kromki. Chleba razowego. A brzuch coraz większy.
Idź pan w ch.. z urodzinami w tym wieku
Ja pijałem kokosową nalewkę z żabki. Za bodajże 5,50. Jedno z bardziej przyswajalnych trunków.
Po jednym jabolu, chyba właśnie tym byku, to jadąc do kolegi, musiałem szybko się ewakuował z tramwaju, potem w trawie zaległem i pospałem z godzinę.
Wracając do domu, jechałem na raty. To jest, najpierw z Będzina 4 przystanki tramwajem do Dąbrowy. Odpoczynek i kilka przystanków pod zajezdnie autobusową w Dąbrowie. Tam stwierdziłem, że nie dam rady przejechać 5 przystanków do Ząbkowic, więc ruszyłem pieszo. Po czym na pierwszym zatrzymali się rodzice kolegi i mnie wzięli podrzucili na końcowy przystanek. O rrrrany co to była za podróż. Katorga
- sprocket73
- Kontakt:
Prawda!trotyl pisze:Fakt jest taki ...napoje te były bardzo wymiotne..
Kurcze, może i jestem niesprawiedliwą szowinistyczną świnią, ale nigdy nie pociągały mnie koleżanki lecące na jabole.Dobromił pisze:To wino służyło dalszemu działaniu. Poczęstowana nim niewiasta chwytała aluzję.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Adrian pisze:dwa kubki na słońcu
Ekonomiczny styl picia.
sprocket73 pisze:ale nigdy nie pociągały mnie koleżanki lecące na jabole.
Nigdy nie było tak, że piliśmy TYLKO jabole.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
"I nie przeklinaj kwasu,
jest tani i tak dobrze kręci"
Tomasz Pukacki
jest tani i tak dobrze kręci"
Tomasz Pukacki
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Piotrek pisze:Może znów zapuszczę. Może nawet posiwiały będzie
I z takim (posiwiałym) wąsem będziesz pasował do reszty ...
Ostatnio zmieniony 2020-09-29, 12:26 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.