laynn pisze:
I jest rozwiązanie.
laynn pisze:Skałki, skałkami,
laynn pisze: ale łąki, polany, no super.
Wiolcia pisze: Dla mnie najfajniejsze te polany.
Ale za to zobacz, jaka znajomość szczytów.
Wiolcia pisze:Tylko pogrymaszę trochę, bo tekstu więcej by się przydało...
Wiolcia pisze: trochę osobistego spojrzenia by się przydało.
włodarz pisze:Może po prostu na razie przestanę zamieszczać linki do strony na forach.
włodarz pisze:Faktycznie, to przepiękne miejsca. W okolicach Przełęczy pod Wilkowyją nawet na dłuższą chwilę zaległem w trawie, by podziwiać widoki, co nieczęsto mi się zdarza.
włodarz pisze:Wiolcia pisze:Tylko pogrymaszę trochę, bo tekstu więcej by się przydało...Wiolcia pisze: trochę osobistego spojrzenia by się przydało.
Wiolcia, masz rację. Zdaję sobie sprawę, że przez tak lakoniczne wpisy strona jest mało atrakcyjna, dla niektórych wręcz nudna, ale na razie musi tak być jak jest, z nadzieją na późniejszą poprawę.
Może po prostu na razie przestanę zamieszczać linki do strony na forach.
włodarz pisze: na razie musi tak być jak jest, z nadzieją na późniejszą poprawę.
Może po prostu na razie przestanę zamieszczać linki do strony na forach.
A na serio.
Wolę relacje, w których, hmm, poza walorami edukacyjnymi, jest też jakiś rys osobisty. Choćby nawet informacje, że wyszliśmy stąd, szliśmy tędy, las był fajny albo kichaty, albo że leżałeś dłużej niż zwykle na łączce, choć nie jest to w Twoim zwyczaju. Od razu można się tu zaczepić komentarzem i od razu Twoja relacja odróżnia się od innych tym, że to Ty właśnie tu byłeś, a nie jakiś Bolek ze Szczebrzeszyna .
A co skomentuję, gdy widzę tylko opisy panoram?
I żeby nie było, to nie krytyka. Trochę życzliwych uwag.
włodarz pisze:Wiolcia, napisałem to bez żadnej pretensji do Ciebie. Po prostu przez chwilę tak pomyślałem. Mogłem to zdanie oddzielić od reszty tekstu jako ogólną uwagę a nie skierowaną osobiście do Ciebie. Wybacz za to zamieszanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości