Tak jest !
Tak przy okazji - jak nie lubię Beskidu Żywieckiego to ładnie na tych zdjęciach jest
Babski spacerek na Lachów Groń i Jałowiec
Dobromił pisze:Słoneczko w Żywcu ? To ono jeszcze żyje ...
Ano żyje. Swoim chlorowym żywotem. Może i na szczęście, bo na przesiadkach jest gdzie piwo wypić.
Dobromił pisze:jak nie lubię Beskidu Żywieckiego to ładnie na tych zdjęciach jest
Czemu nie lubisz Żywieckiego? Pogoda była przyjemna, okolice tam też ładne.
vidraru pisze:Może i na szczęście, bo na przesiadkach jest gdzie piwo wypić.
W sumie to w pobliżu dworców tylko dwa poważne bary się ostały ...
vidraru pisze:Czemu nie lubisz Żywieckiego?
Może źle napisałem. Z okolicznych gór Żywiecki lubię najmniej. Np wczoraj odmówiłem spaceru na Rysiankę
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Mi nie chodzi o tłumy, nigdy mi spokojni masowcy nie przeszkadzali. Po prostu niedawno stwierdziłem, że w Żywiecki mnie najmniej ciągnie. Kryzys wieku średniego ...
Dobromił pisze:Mi nie chodzi o tłumy, nigdy mi spokojni masowcy nie przeszkadzali. Po prostu niedawno stwierdziłem, że w Żywiecki mnie najmniej ciągnie. Kryzys wieku średniego ...
Mnie za to w Śląski nie ciągnie, a i w Żywiecki coraz mniej, choć kiedyś bardzo lubiłam te góry. Ale Lachów Groń zawsze bardzo chętnie. I na Opacznem nigdy nie miałam złych doświadczeń z właścicielami, choć wielu psy na nich wiesza. Ale może kwestia szczęścia.
Wiolcia pisze:Mnie za to w Śląski nie ciągnie
A czy znasz Śląski poza szlakami ? Kraina skały, wąwozów i błądzenia w krzakach ?
Dobromił pisze:Wiolcia pisze:Mnie za to w Śląski nie ciągnie
A czy znasz Śląski poza szlakami ? Kraina skały, wąwozów i błądzenia w krzakach ?
Nawet nie znam wszystkich szlaków w Śląskim, nie mówiąc o przejściach pozaszlakowych. Tak jakoś od zawsze po prostu ta część Beskidów podobała mi się mniej. A skały i krzaczory na tyle mnie nie ciągną, by je docenić.
laynn pisze:Natomiast Żywiecki coraz mniej, bo coraz więcej ścinek drzewa jest i mimo walorów widokowych na razie to smutno wygląda.
O, to właśnie! Mam tak samo.