Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Jutro poniedziałek - niektórzy radośnie ruszą do pracy. Ja o godz. 7:30 znów do roboty.
By z uśmiechem powitać nowy tydzień - kilka fotek z Syrakuz.
Telefonie, wprawdzie jestem mile zaskoczony standardem obiektu noclegowego, ale brak tu podstawowego wyposażenia, po które udaliśmy się z żoną do pobliskiego sklepu z towarami pierwszej potrzeby - był czynny. "Stare" bokserki są mało kuszące.
P.S. Czy ktoś był w knajpce, przez piwnicę której płynie rzeczka? Byłem, widziałem, regionalne jadło i trunki degustowałem.
By z uśmiechem powitać nowy tydzień - kilka fotek z Syrakuz.
Telefonie, wprawdzie jestem mile zaskoczony standardem obiektu noclegowego, ale brak tu podstawowego wyposażenia, po które udaliśmy się z żoną do pobliskiego sklepu z towarami pierwszej potrzeby - był czynny. "Stare" bokserki są mało kuszące.
P.S. Czy ktoś był w knajpce, przez piwnicę której płynie rzeczka? Byłem, widziałem, regionalne jadło i trunki degustowałem.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Byłem dziś w górach za krokusami a znalazłem
Pasemko Żurawnicy.
Jałowiec.
I jeszcze beskidzkie wyspy.
Pasemko Żurawnicy.
Jałowiec.
I jeszcze beskidzkie wyspy.
Ostatnio zmieniony 2018-03-14, 18:54 przez marekw, łącznie zmieniany 1 raz.
- telefon 110
- telefon 110