Quiz Góry Świata
Wujek nie zna tego terminu (Country Park Hilltop Park), a mnie tam nie było.
Szczyt jest w lesie 100m po prawej, do którego dotarłem z boską pomocą. Nie jest to byle jaki szczyt, chociaż...
Szczyt jest w lesie 100m po prawej, do którego dotarłem z boską pomocą. Nie jest to byle jaki szczyt, chociaż...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Przebiega tu asfaltowa droga rowerowa, do najbliższych 4 przystanków autobusowych (w różnych kierunkach) jest 1km.
Suma=16, iloczyn 120, x=y+z (minuta na obliczenie wysokości).
Suma=16, iloczyn 120, x=y+z (minuta na obliczenie wysokości).
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Zacząłem podobno w drugim roku życia i tak się ciągnie latami. Żartowałem z tą minutą, wystarczyło 15 sekund.gość pisze:Kiedy przestaniesz z matematyką?
Hejlov 835m - zalesiony szczyt zaliczany do Korony Sudetów Czeskich w kategorii: nie chcem, ale muszem.gość pisze:Hejlov
Edit: chyba nie szukałaś 853, bo przynajmniej teoretycznie zacząłbym od niższej możliwości 835.
Ostatnio zmieniony 2018-02-01, 19:28 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Miasto do 1975 roku było stolicą państwa. Jest umieszczone na Liście Światowego Dziedzictwa UNESCO. Nie pamiętam czy Wiolcia tam dojechała.
Panorama zrobiona ze szczytu Phu Si
Panorama zrobiona ze szczytu Phu Si
Ostatnio zmieniony 2018-02-04, 23:17 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.