Pieniądze szczęścia nie dają...
Jak pomnażać pieniądze? Oto prosty sposób w jednym z banków (lokaty odnawialne) - już nie mogę sypiać.
Zerwać czy nie zrywać lokat na WIELKI PROCENT? Oto jest pytanie. Pomożecie?
Zerwać czy nie zrywać lokat na WIELKI PROCENT? Oto jest pytanie. Pomożecie?
Ostatnio zmieniony 2018-01-08, 09:11 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Zerwij.
Teraz opłaca się inwestować w Bitcoina - to jest przyszłość.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Tylko dobra luksusowe i drogie rzeczy mnie interesują. Bitcoin spadł ostatnio z 16%, było mi doradzić 2 tygodnie temu (przed BN), gdy był w modzie i dziennie rósł o kilka(naście) %.
Może zamienię te lokaty na kilka BTC z hakiem, przecież doradcy bankowi nie oszukiwaliby klientów, nie? Na kryptowalutach się nie znam, podobnie jak na motoryzacji, ale pędzić starych i pogan (miejscowych też) jeszcze daję radę.
Może zamienię te lokaty na kilka BTC z hakiem, przecież doradcy bankowi nie oszukiwaliby klientów, nie? Na kryptowalutach się nie znam, podobnie jak na motoryzacji, ale pędzić starych i pogan (miejscowych też) jeszcze daję radę.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- sprocket73
- Kontakt:
Nigdy bym Cię nie oszukał... bierz w ciemno to pewna inwestycja. Trochę spadł, ale to dobrze - tanio kupisz, a potem jak się odbije to zarobisz krocie.
SPROCKET
Trzeba ofertę podkoloryzować i urealnić, jak ja to uczyniłem z Zielonym Kopcem, by byli chętni na zabawę.
A ubaw po pachy mieli wszyscy przez tydzień (czytałem też po miesiącu i frajda była zwrotem z inwestycji).
A ubaw po pachy mieli wszyscy przez tydzień (czytałem też po miesiącu i frajda była zwrotem z inwestycji).
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
Słyszałeś Sokoła ze 100 km?
Powinieneś to opisać na jakimś portalu typu "Dalekie Obserwacje", tylko poświęconemu fonii
Powinieneś to opisać na jakimś portalu typu "Dalekie Obserwacje", tylko poświęconemu fonii
SPROCKET
sprocket73 pisze:Zerwij.
Szkoda, że nie daję wiary doradcom finansowym i agentom ubezpieczeniowym, bo miałbym wygodniejszy siennik do spania.sprocket73 pisze:Nigdy bym Cię nie oszukał... bierz w ciemno to pewna inwestycja. Trochę spadł, ale to dobrze - tanio kupisz, a potem jak się odbije to zarobisz krocie.
http://biznes.interia.pl/waluty/news/bi ... t147181032
- sprocket73
- Kontakt:
Im taniej kupisz, tym więcej zarobisz potem. Teraz jest najlepszy moment na wejście, weź kredyt hipoteczny i kupuj za wszystko!
SPROCKET
Co to jest kredyt hipoteczny?
Z doświadczenia wiem, że banki nie dadzą mi kredytu. Kiedyś "Twój" bank nie chciał mi udzielić kredytu krótkoterminowego (duża kwota jak na cepra, lewar na kilka dni, pieniądze nie opuszczały w ogóle banku i konta), bo nie chciał przyjąć jako zabezpieczenie kredytu moich lokat w tymże banku na wyższą kwotę. Bank nie wierzy depozytom swych klientów?
Ja też nie wierzę bankowi (jaki on "polski"?) i dziś wybiorę się po stosowne wydruki oraz może otrzymam dostęp elektroniczny, bo a nuż coś "zginie" jak w innym banku. Ach ci banksterzy...
Z doświadczenia wiem, że banki nie dadzą mi kredytu. Kiedyś "Twój" bank nie chciał mi udzielić kredytu krótkoterminowego (duża kwota jak na cepra, lewar na kilka dni, pieniądze nie opuszczały w ogóle banku i konta), bo nie chciał przyjąć jako zabezpieczenie kredytu moich lokat w tymże banku na wyższą kwotę. Bank nie wierzy depozytom swych klientów?
Ja też nie wierzę bankowi (jaki on "polski"?) i dziś wybiorę się po stosowne wydruki oraz może otrzymam dostęp elektroniczny, bo a nuż coś "zginie" jak w innym banku. Ach ci banksterzy...
- sprocket73
- Kontakt:
ceper pisze:Co to jest kredyt hipoteczny?
To jest taki produkt Bankowy, że jakbyś ku mojemu zaskoczeniu na bitcoinie popłynął, to mógłbyś na stałe zamieszkać w wiatce pod Babią Górą
SPROCKET
sokole, skarpety są na granicy wytrzymałości, dwie z nich nawet pękły, nie wytrzymały parcia.
sprockecie, pływać umiem (przynajmniej umiałem, obowiązkowy semestr na wf), ale dlaczego bankowcy udają zaskoczonych? Domyślacie się, że jestem entuzjastą wszelakich instytucji i urzędów.
Co porabia się w IT banku? Op...ala się nawet przy braku słońca. Jak w górnictwie, ale bitcoiny kopią.
Usiadłbyś z godzinkę i umożliwił wysyłanie informacji zamiast papierowych na wersję elektroniczną przez e-mail. Poczta Polska i tak ma wiele do roboty. Wkrótce otrzymamy kilka pism o jałmużnę promila aktywów.
Nie mówiąc już o dostępie do kont przez internet. Pewnie tylko ja mam takie problemy, ceper wykluczony społecznie.
sprockecie, pływać umiem (przynajmniej umiałem, obowiązkowy semestr na wf), ale dlaczego bankowcy udają zaskoczonych? Domyślacie się, że jestem entuzjastą wszelakich instytucji i urzędów.
Co porabia się w IT banku? Op...ala się nawet przy braku słońca. Jak w górnictwie, ale bitcoiny kopią.
Usiadłbyś z godzinkę i umożliwił wysyłanie informacji zamiast papierowych na wersję elektroniczną przez e-mail. Poczta Polska i tak ma wiele do roboty. Wkrótce otrzymamy kilka pism o jałmużnę promila aktywów.
Nie mówiąc już o dostępie do kont przez internet. Pewnie tylko ja mam takie problemy, ceper wykluczony społecznie.