No coz.. Rok wypadl duzo gorzej niz poprzedni, ale chyba nie bylo bardzo zle
- W mijającym roku spędzilismy na wyjazdach około 120 dni.
- W tym czasie mielismy okazje wędrowac po Polsce, Białorusi, Obwodzie Kaliningradzkim, Ukrainie, Armenii i Litwie.
- Do naszej ekipy dołączył nowy członek rodziny - niebieski busio, ktory słuzył nam nie tylko jako kolejny srodek transportu ale i przenośna wiata.
- Udalo sie w tym roku reaktywowac wycieczki rowerowe, ktore jakos zostaly porzucone przez poprzednie 5 lat.
- Rozpalilismy około 60 ognisk.
Opis i troche zdjec pod linkiem:
http://jabolowaballada.blogspot.com/201 ... -2017.html
- w mijajacym roku odbyly sie 44 biwaki: 20 w namiocie, 21 w busiu, 2 w wiatach, 1 w bunkrze
A dokladniej o naszych tegorocznych biwakach:
https://jabolowaballada.blogspot.com/20 ... -2017.html
Rok 2017 po bubowemu
Rok 2017 po bubowemu
Ostatnio zmieniony 2018-01-01, 11:18 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Piotrek pisze:Wam nawet klątwa kuchenki lyanna nie przeszkodzi w ruszeniu w teren
To jest naprawde przeciekawe co to za kuchenka! Ona tylko deszcz wabi czy jeszcze ma jakies inne funkcje magiczne? bo ja jakos nie w temacie a sprawa jest chyba godna uwagi!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Moze ona sciaga zla pogode na innych a ty pozostajesz suchy?
Ostatnio zmieniony 2018-01-01, 17:52 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
A ja mam pytanko, skąd takie czadowe stylizacje?
Taki strój można kupić, czy trzeba zrobić samemu? Z tego co widzę Kabak ma mnóstwo kreacji niespotykanych u innych dzieci.
Tutaj macie podobne czapki... sama je wyprodukowałaś?
Taki strój można kupić, czy trzeba zrobić samemu? Z tego co widzę Kabak ma mnóstwo kreacji niespotykanych u innych dzieci.
Tutaj macie podobne czapki... sama je wyprodukowałaś?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Wdzianko kabacze zakupione na jarmarku bożonarodzeniowym we Wrocławiu. Jest tam stanowisko nepalskich ciuchow i tam sie zaopatrujemy w duzo rzeczy!
kurtki:
Spodnie:
Moja czapka tez stamtad tzn z jarmarku ale chyba innego stoiska. A kabacza kupiona na Bialorusi, w sklepie z pamiatkami w Twierdzy Brzesc.
Jak chcesz to ci wysle namiary do tej babki z tego stoiska, amm tel. i mail- bo ona bywa tez w innych czesciach Polski na roznych imprezach, festynach itp
A sweterek kabaka z ostatniego zdjecia jest z lumpeksu. Juz trzy jej takie kupilam- ponoc peruwianskie.
kurtki:
Spodnie:
Moja czapka tez stamtad tzn z jarmarku ale chyba innego stoiska. A kabacza kupiona na Bialorusi, w sklepie z pamiatkami w Twierdzy Brzesc.
Jak chcesz to ci wysle namiary do tej babki z tego stoiska, amm tel. i mail- bo ona bywa tez w innych czesciach Polski na roznych imprezach, festynach itp
A sweterek kabaka z ostatniego zdjecia jest z lumpeksu. Juz trzy jej takie kupilam- ponoc peruwianskie.
Ostatnio zmieniony 2018-01-03, 11:33 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
- sprocket73
- Kontakt:
Nepalskie ciuchy i wszystko jasne
Fajna sprawa, choć siebie w tym nie widzę
Fajna sprawa, choć siebie w tym nie widzę
SPROCKET