Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Dobromił pisze:
Niech żyje górskie powietrze !
Już to kiedyś chyba proponowałem-w górskich miejscowościach powinna się rozwinać smogoturystyka, na wzór agroturystyki.
Turyści przyjeżdżają na kwaterę i w cenie mają mozliwość palenia w piecu. Kury, kacki i mliko łod krowy w agroturystykach już się ludziom znudziło, wiec nowość - palenie w piecach, najlepiej flotem i mułem w tych tradycyjnych "śmieciuchach"
nes_ska pisze:ogólnie chyba Beskid Mały jest dla mnie najmniej atrakcyjny. Ale zdjęcie ładne.
Ja też do niedawna tak uważałem, że jest nie ładny BM. Ale zmieniam zdanie.
Dziękuje
Postaram się dziś napisać relację. I podsumowanie 17tego.
Ostatnio zmieniony 2017-12-31, 13:50 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli kupiłeś drona do swojego aparatu z wielką lufą, to musi być pokaźnych rozmiarów... Ale zdjęcia "lotnicze" kręcą mnie od dawien dawna i z przyjemnością zawsze je oglądam.
Tylko uważaj, mojemu znajomemu dron wylądował na drzewie, biedak najpierw w popłochu wezwał straż pożarną - gdzie oczywiście go wyśmiali, a potem musiał ratować się zwyżką, za którą zabulił kilka stówek
Tylko uważaj, mojemu znajomemu dron wylądował na drzewie, biedak najpierw w popłochu wezwał straż pożarną - gdzie oczywiście go wyśmiali, a potem musiał ratować się zwyżką, za którą zabulił kilka stówek
Ostatnio zmieniony 2018-01-07, 10:34 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.