Topograficzne debaty tatrzańskie bez granic
Szanowni Turyści - był ktoś z Was na Kopach Sołtysich ? Lub w wąwozach w okolicy ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Ja byłem, kiedyś zimą wybrałem się do Murowańca z Małego Cichego, ale nie chciało mi się dochodzić drogą do Zazadniej, więc wybrałem skrót i już późnym popołudniem wyczerpany przedzieraniem się w śniegu stwierdziłem, że jestem na Zadniej (ew. Średniej, ale raczej Zadniej) Kopie Sołtysiej. Ścieżek i dróg tam jest od cholery, ale nic nie jest oczywiste
luknij na moje panoramy i galerie
Mam nowy rozdział Atlasu Topo:
LODOWY Z GRANIAMI
Poza tym dołozyłem kilka panoram do BASZT
Całość dotychczasowej topografii jak zwykle z mojej strony zakładka "topografia"
LODOWY Z GRANIAMI
Poza tym dołozyłem kilka panoram do BASZT
Całość dotychczasowej topografii jak zwykle z mojej strony zakładka "topografia"
Cieszę się, że się pojawiłeś.
Amen !
dagomar pisze:Ścieżek i dróg tam jest od cholery, ale nic nie jest oczywiste
Amen !
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Dobromił pisze:Cieszę się, że się pojawiłeś.
narciłem w Alpach dwa tygodnie, potem zajął mnie Lodowy bez reszty, taż się cieszę
Ostatnio zmieniony 2018-02-26, 17:12 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.