Mam 2 pytania:
1. Dlaczego odpuściliście sobie Halę Jaworową (pięknie tam jest i była w planach) oraz Chatę Grabową (czyżby brak pogan, bo miedziakami to można opłacić tylko pobyt w miejscu zadumy)?
2. Zabierając kobiety na górski szlak należy być za nie odpowiedzialnym. Czy będąc w trudnym terenie zachowaliście się jak dżentelmeni i wzieliście swe dziewoje na ramiona i pognaliście niczym rącze ogiery do góry? Jeśli nie, to usprawiedliwieniem może być obecność na placu boju poza kobietami szkap, wałachów i psów.
Relacja z forumowego spotkania w Beskidzie Śląskim
Ostatnio zmieniony 2017-10-15, 19:19 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Pudelek pisze:pies jest chyba tak terroryzowany przez sprocketa
faktem było, że chyba za trudne mu wymyślałem zadania po pijaku, bo kilka podejść miał nieudanych
Pudelek pisze:bo inaczej nie dostanie kolacji
i tak nie dostał kolacji... zjadł z michy to co zostawił ze śniadania
p.s.
a śniadania nie zjadł, bo jak podsłuchał, że kiełbasa będzie to się nastawił na szaber i sterroryzował najmłodszego uczestnika wycieczki
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
A swoją drogą (bo nie śledziłem dokładnie wątku), to nikt nie chciał w górach nocować? Bo dla mnie taka szybka wyprawa, kilka flaszek i powrót, to zawsze strasznie męcząca
Dobromił wypatrywał polityków w patriotycznych wdziankach
Vision pisze: A tutaj to Dobromił skojarzył mi się z Jakubem, zoomującym Katowice z Tatr.
Dobromił wypatrywał polityków w patriotycznych wdziankach
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Darz Szlak !
Było miło i poznawczo.
Bardzo dziękuję.
A co do noclegu - np. mnie na drugi dzień wywiało w Tatry. Tak więc obowiązki wzywały
Było miło i poznawczo.
Bardzo dziękuję.
A co do noclegu - np. mnie na drugi dzień wywiało w Tatry. Tak więc obowiązki wzywały
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
A można było ciekawie i niedrogo spędzić weekend, o czym informowałem kilka dni temu. Wstydźcie się.
Edit: pewnie laynn z kumplami wykręcili się sianem na spotkanie forumowe i wrócą wzmocnieni duchowo.
Edit: pewnie laynn z kumplami wykręcili się sianem na spotkanie forumowe i wrócą wzmocnieni duchowo.
Ostatnio zmieniony 2017-10-17, 00:47 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/