Sport
Sport
No właśnie.. Dziś nasi przegrają z Bułgarią i będzie po mistrzostwach.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
Dzięki za temat. Tylko jak już kiedyś wspominałem ostatnimi czasy jestem fanem boksu, tenisa i tenisistek.
No ale do rzeczy, siatkówkę kiedyś lubiłem bardziej, ostatnio mniej, ale obserwując ostatnie wydarzenia, to też moim zdaniem będzie ciężko i wydaje mi się, że to przerżną. W ogóle zadziwiają mnie Niemcy.
Aż tak źle to nie ma wg mnie, ale coś w tym jest, bo nasi dominować nigdy nie dominowali, nawet jak wygrywaliśmy turnieje, to często się męczyli ze słabymi drużynami i po 3:2 wygrywali, ale raz na jakiś czas udało im się mnie zaskoczyć.
No ale do rzeczy, siatkówkę kiedyś lubiłem bardziej, ostatnio mniej, ale obserwując ostatnie wydarzenia, to też moim zdaniem będzie ciężko i wydaje mi się, że to przerżną. W ogóle zadziwiają mnie Niemcy.
vertigo pisze:Tak naprawdę jesteśmy siatkarskimi przeciętniakami.
Aż tak źle to nie ma wg mnie, ale coś w tym jest, bo nasi dominować nigdy nie dominowali, nawet jak wygrywaliśmy turnieje, to często się męczyli ze słabymi drużynami i po 3:2 wygrywali, ale raz na jakiś czas udało im się mnie zaskoczyć.
Ostatnio zmieniony 2013-09-24, 15:09 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.