Październik. Czas na spotkanie forumowe. 14go października.
Mnie skusił szwedzki stół, ale Wy chyba możecie być na zaporze o wschodzie słońca? Dokładnie 2 wschody, bo drugi w jeziorze, chyba że wschody słońca wyszły z mody.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Prognozy są zachęcające. Może deszczowy pech został przy namiocie ?
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 2017101200
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 2017101200
Ostatnio zmieniony 2017-10-12, 08:48 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Siódma strona umawiania się na herbatkę dla ich troje. Żeby chociaż było czterech pancernych i pies...
Spróbuję ów patent przenieść na prowadzenie biznesiku. A co? Wolno mi.
Spróbuję ów patent przenieść na prowadzenie biznesiku. A co? Wolno mi.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- sprocket73
- Kontakt:
Niestety na chwile obecną nie mogę jednoznacznie potwierdzić, czy będę i czy z Ukochaną.
Ciągle jestem na stanowisku, że chciałbym być
Szkoda, że Cepra nie będzie
Ciągle jestem na stanowisku, że chciałbym być
Szkoda, że Cepra nie będzie
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Będę duchowo, ciałem chyba ciut dalej. Może będę szedł po śladach sprocketa...
Może zrobię Wam zdjęcie i nazwę zafuczały kwartet.
Może zrobię Wam zdjęcie i nazwę zafuczały kwartet.
- sprocket73
- Kontakt:
Aktualizacja po rozmowie telefonicznej z Ukochaną. Najbardziej prawdopodobne są takie warianty:
1. Będę sam z piesami od początku do końca.
2. Będzie również Ukochana, ale wtedy dołączymy tylko na część trasy i ognisko - gdyż Ukochana chce się wyspać i nie chce się przemęczyć, bo czuje się lekko chora.
1. Będę sam z piesami od początku do końca.
2. Będzie również Ukochana, ale wtedy dołączymy tylko na część trasy i ognisko - gdyż Ukochana chce się wyspać i nie chce się przemęczyć, bo czuje się lekko chora.
SPROCKET
Jak ludziom niewiele brakuje do szczęścia.
Zaraz w czasie pracy będę bawił się extra w elektronika i zapierniczał kilka h za michę ryżu, czyli na czysto wyjdzie poganin za 3 kwadranse. Wy to macie klawe życie.
Ukochana też nie rusza się przed śniadankiem w góry? Ja przed śniadaniem lubię jeszcze śniadanko...
Zaraz w czasie pracy będę bawił się extra w elektronika i zapierniczał kilka h za michę ryżu, czyli na czysto wyjdzie poganin za 3 kwadranse. Wy to macie klawe życie.
Ukochana też nie rusza się przed śniadankiem w góry? Ja przed śniadaniem lubię jeszcze śniadanko...