Październik. Czas na spotkanie forumowe. 14go października.
Hej, mały, sakiewka ma czy Twa? Moja nie brzęczy, więc pytasz o swą? Jak wysiadłeś z busa w Zawoi Policzne, to któż wysypał te drobniaki do ręki, by rozliczyć się z sokołem? Pełna garść miedziaków i to było owe 2.50 zł. Obróciłeś się obawiając, że rzucę się na Twe zaskórniaki?
Mnie może obrazić tylko inteligentna osoba, dlatego od razu napisałem, że nie czuję urazy. Powtórzyć?
Niech kris zabierze rękawiczki, bo może być zimno.
Mnie może obrazić tylko inteligentna osoba, dlatego od razu napisałem, że nie czuję urazy. Powtórzyć?
Niech kris zabierze rękawiczki, bo może być zimno.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
sokół pisze:Kiedyś dostales kuboty to teraz dostaniesz dzinsowe rybaczki. Bezwgledny ekwipunek prawdziwego gorolaza.
Etos, Portos i Ubranie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Zły, mnie nie oszukasz. Możesz okłamywać kolegów i siebie. Chciałbym Ci pomóc, może nawet wesprzeć po koleżeńsku. Pogadaj z Ukochaną sprocketa - posiada ona idealną specjalizację, która powinna Ci pomóc. Zanim jednak to uczynisz, musisz porozmawiać ze sobą i być szczery, przede wszystkim odpowiedzieć sobie na pytanie czemuś? Nie możesz wszystkiego zrzucać na okrutny los. On może jest winny w 20%, resztę kreuje człowiek inteligentny sam, chyba że ma słabą wolę, a tym samym nie jest inteligentny. Weź przykład makaka - zrobił karierę.
Nie idź dalej tą drogą, to wyjdziesz na ludzi. Trzymam kciuki.
Może być kościół ewangelicko-augsburski poniżej grani?
Nie idź dalej tą drogą, to wyjdziesz na ludzi. Trzymam kciuki.
Trzech młodzieńców gorszego sortu na jednego - szanse byłyby wyrównane.sokół pisze:więc dostanie w nos i pójdzie. Tylko nie wiem gdzie bo kapliczek na cienkowie nie kojarzę..
Może być kościół ewangelicko-augsburski poniżej grani?
- sprocket73
- Kontakt:
sokół pisze:kapliczek na cienkowie nie kojarzę
kapliczki są wszędzie!
idę o zakład, że na Cieńkowie jakaś się znajdzie
Dobromił pisze:W październiku mam urodziny
to stawiasz
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
- Malgo Klapković
- sprocket73
- Kontakt:
Też wolę sobotę. Jeśli nie będzie kolejki na Cieńków, to proponuję na barana lub na jeźdźca.
Edit: Z 2.50 zeta był problem, a tu chcą zedrzeć 8 http://www.cienkownarty.pl/lato/cennik,2.html
Edit: Z 2.50 zeta był problem, a tu chcą zedrzeć 8 http://www.cienkownarty.pl/lato/cennik,2.html
Ostatnio zmieniony 2017-09-14, 10:39 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.