Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Spora, wybitna górka, ale z racji, ze stoi między dwoma większymi i bardziej znanymi sąsiadami, nie rzuca się w oczy. Ujek nie pomoże.
Ostatnio zmieniony 2017-08-11, 13:37 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
ujek zawsze pomaga, ale musiałbym szperać ze 20 minut...
Polatam se nad przełęczami... - chyba dalej pisać nie muszę.
Edit: Nawet nie 20 minut - źródło maps.google.pli fota na mniejszym zoom, ale nie wiem, co to...
Polatam se nad przełęczami... - chyba dalej pisać nie muszę.
Edit: Nawet nie 20 minut - źródło maps.google.pli fota na mniejszym zoom, ale nie wiem, co to...
Ostatnio zmieniony 2017-08-11, 14:25 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie byłeś na Rysach? To se siadasz wygodnie w fotelu lub na ławce i latasz se wujkiem - na smartfonie ciężko, zaś w terenie z 50kg baniakiem śmigać po turniach mi się nie uśmiecha.laynn pisze:Niżnych nie widziałem, to bym nie zgadł.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Nikt nie chce dołączyć do zabawy...
Edit2: laynn, mowa o baniakach, nie o wydmuszkach.
Fota z okolic Czerwonej Ławki. Baniasta Turnia pomiędzy Bradawicą (Staroleśny Szczyt) i Małą Wysokąceper pisze:... na ławce... baniakiem śmigać po turniach
Też zaliczyłem wycof przy upałach jak dziś, gdy zobaczyłem kolejki przy łańcuchach, zaś nie miałem noclegu w MOK-ulaynn pisze:Do wysokości Buli p. Rysami doszedłem
Edit2: laynn, mowa o baniakach, nie o wydmuszkach.
Ostatnio zmieniony 2017-08-11, 18:27 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
kurde mać - azymut na wujku nie zgadza się z azymutem w terenie.
Moje niedbalstwo, że nie wpisałem do wujka "nazwy" turni lub nie przejrzałem grani z opisami szczytów.
Zatem jedziemy troszkę na wschód, czyli pomiędzy Sławkowskm i Staroleśnym, czyli Zadnia Nowoleśna Turnia
https://www.google.pl/maps/@49.1865351, ... 2!1b1!2i16
Moje niedbalstwo, że nie wpisałem do wujka "nazwy" turni lub nie przejrzałem grani z opisami szczytów.
Zatem jedziemy troszkę na wschód, czyli pomiędzy Sławkowskm i Staroleśnym, czyli Zadnia Nowoleśna Turnia
https://www.google.pl/maps/@49.1865351, ... 2!1b1!2i16
Ostatnio zmieniony 2017-08-12, 09:54 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.