Quiz Góry Polski
Jeśli nie wyciąłeś po prawej na dole schroniska, to po co Ci taka fota?
Póki co chyba zgadzają mi się kontury na horyzoncie.
Jeszcze nie znam nazwy szczytu, musiałbym wziąć linijkę, mapę i troszkę polatać.
Mam mnóstwo fot do obrobienia. Do boju forumowicze.
Póki co chyba zgadzają mi się kontury na horyzoncie.
Jeszcze nie znam nazwy szczytu, musiałbym wziąć linijkę, mapę i troszkę polatać.
Mam mnóstwo fot do obrobienia. Do boju forumowicze.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Najwyżej będzie obciach, bo nie brałem linijki...
Wydaje mi się, że fota z Pilska, więc w dole powinno być schronisko na Hali Miziowej.
Wujek podejrzewa Potrójną. Jeśli nie, to niech inni szperają.
Wydaje mi się, że fota z Pilska, więc w dole powinno być schronisko na Hali Miziowej.
Wujek podejrzewa Potrójną. Jeśli nie, to niech inni szperają.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Odciąłem Twoją strzałkę, by łatwiej mi było porównywać horyzont i potem nie zerknąłem na oryginał. Coś na lewo od Potrójnej, więc strzelę te dwa dzyndzelki w Beskidzie Małym na Jaworzynę 861 i Kocierz 884.
Oryginał mi nic nie pomoże, bo u podnóża tej góry wskazuje mi na Ślemień - zerknij sam:
Na wujku https://www.google.pl/maps/@49.6480588, ... a=!3m1!1e3
poszedłem pod ostatnie pasmo i w dole jest Ślemień, czyli za nim powinna być Potrójna lub Łamana Skała
Na wujku https://www.google.pl/maps/@49.6480588, ... a=!3m1!1e3
poszedłem pod ostatnie pasmo i w dole jest Ślemień, czyli za nim powinna być Potrójna lub Łamana Skała
Mogłem dać ujęcie o kilka cm wyżej i byłaby zabawa. Zadajeszsokół pisze:Tarnica
Ostatnio zmieniony 2017-08-06, 17:50 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.